4 Ay 14 Günlük Bebek Besin Alerjisi

100 görüntüleme
İ

İleyy

16 Ekim 2025 13:02
Oğluma 3 aylıkken sür alerjisi tanısı kondu 1.5 aydır süt ürünlerine dikkat ediyorum ama yüzünde ve boynunda benekler var geçmiyor doktoruna sorduğumuzda yumurtayı da keselim dedi bu durumu yaşayan varmı bunları kesipte cildi düzelen
B

Burcu B. Ö.

16 Ekim 2025 13:35
Rota yaptırdınız mı benim de bebeğim d süt alerjisi var dün bi profesöre götürdüm aşıyı yaptır dedi ama Osman hoca önermiyor şüpheye düştüm bazen benimkinin de yanaklarında kızarıklıklar oluyo krem sürünce geçiyor benimkinin kakasında kan vardı sütü kestim kaka da kan gelmedi bi daha ama aşıyı de yaptırmak istiyorum bulaşınca süründürüyor resmen
İ

İleyy

16 Ekim 2025 13:41
Aşıyı yaptırdım iki dozunu da olduk.. bizde de kakada kan vardı ama yanakları böyle olmuyordu vücudu kuruydu mesela sütü kesince o geçti ama yanaklarıilk defa böyle oldu anlamadım.. neden önermiyor ? Bizim doktorumuz kesinlikle yaptırmamızı söyledi olurda bulaşırsa daha kolay atlatsın diye
B

Burcu B. Ö.

16 Ekim 2025 21:38
Benim götürdüğüm profesör aşıyı yaptır dedi aşı da sütle ilgili bi madde yok dedi yarın yaptırıcam bazı bebeklerde kanama yapabiliyo sadece haberiniz olsun dedi o zaman da acile başvurursun dedi yaptırmazsam daha kötü bulaşınca çocukların hali ortada Allah korusun hepsini inşallah bilmiyorum Osman hoca alerjik bebeklerde önermiyoruz demişti bi videosunda daha büyük sorunlar çıkabiliyor diye
B

Burcu B. Ö.

16 Ekim 2025 21:39
Benekler çok mu belli kızarık mı
İ

İleyy

17 Ekim 2025 00:07
Çok şükür bizde öyle büyük bir sorun çıkmadı .. profesör iyi söylemiş yaptırmakta gerçekten fayda var.. benekleri var derken iki yanağınca belli bir bölgede nokta halinde kızarıklık ve pütürlenme var birde boğazının altı kızarık bakalım zamanla geçecek inşallah..bakınca çoj belli olmuyor ama biz fark ediyoruz
B

Burcu B. Ö.

17 Ekim 2025 02:39
Ya benimkinin di arada yanaklarında kızarıklık çıkıyor egzema kremi sürüyorum boynunun altı benimkinin de pişik gibi ama genel de ana kucağında bıraktığımda oluyor boynu katlandığı için duş aldırınca geçiyor ya da biraz yere bıraktığımda geçiyor boynu katlanmadığı için
İ

İleyy

17 Ekim 2025 09:36
Bizimkide inşallah geçer 🐣
B

Burcu B. Ö.

18 Ekim 2025 11:31
Nemlendirin sürekli yasak mıbilmioyrim burda kullandığım kremi söylerdim
İ

İleyy

18 Ekim 2025 11:38
Bilmiyorum biz yüzü için m ile başkayan meşhur çocuk markasını kullanıyoruz vücudu içinde doktoru b ile başlayan o meşhur markayı önermişti onu kullanıyoruz 🤣

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir