3aylık Burun Akıntısı Balgam

58 görüntüleme
A

Aycan

19 Ekim 2025 04:06
Ay 23 günlük 2Kızımı parka çıkarmıştım dönüşte bi saflık yaptım ve duş aldırdım sonra burun akıntısı balgam hapşırma olmaya başladı burnunu temizliyorum aspiratörle sf le ateş olmadı Dr götürmem gerekir mi nebül ile buhar da veriyorum lütfen bilgi paylaşır mısınız 🫩🫩🥹😭 çok aptal ve suçlu hissediyorum kendimi
E

Emel

19 Ekim 2025 04:16
Bebis dustan sonra sacları filan islakken ruzgarda sogukta kalmadıysa dısarı cırkartmanla alakalı degildir bende her park sonrası dus aldırıyorum 5 aylık kendisi bizim doktorumuz 4 5 gun icinde gecmezse ya da ani atesi cikarsa gel diyor buhar vermeyi ihmal etme burnunu cok rahatlatıyor
A

Aycan

19 Ekim 2025 04:20
Aslında kuruttum ama ev mi biraz soğuktu bilmiyorum beynim durdu galiba . Burda başka yorumları da gördüm hemen götürün ciğere inmeden vs yazanlar olmuştu ama götürsem ne yapabilirler ki öyle değil mi? Buhar veriyorum bu arada sıksık emzirmeye çalışıyorum
A

Aycan

19 Ekim 2025 04:22
Acaba ne kadarda bir burnu aspiratörle temizlemem lazım? Kıkırdaklarıda şişiririm diye korkuyorum yapmasamda bu sefer balgam oldu zaten iyice artar diye korkuyorum
E

Emel

19 Ekim 2025 04:36
Ben her tıkandıgında temizlemeye çalışıyorum 3 kere hava verdim sabah ogle aksam bizim doktorumuz hastanede ilk olarak hava veriyoruz evde bebegi germeden yapabiliyorsan daha saglıklı olur demisti tabi her cocuk farklıdır bir sey diyemem bizimkisi mevsimsel grip gibiydi bugun biraz daha kotulesmıs olursa bir gotur istersen hem İcin rahatlar hemde bu tarz durumlarda evde nasıl bir tedavi yapabilirsin onu soyler doktorun
A

Aycan

19 Ekim 2025 04:39
Tamam çok teşekkür ederim 💕 minik nebül ile hava veriyorum gerilmeden soluyor havayı ağlamıyor huzursuz da değil şu an umarım kısa sürede geçer 🫩
S

Sahra S. ..

19 Ekim 2025 11:16
Çok geçmiş olsun. Hangi buhar aletini tavsiye ediyorsunuz?
A

Aycan

19 Ekim 2025 11:18
Teşekkür ederim , Bende direct nexus var ama omron markayı da öven çok ufak durumlar iş görüyor ileriki bi durum olursa nasıl olur bilmiyorum açıkçası .

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir