3aylik Bebek Uyku

90 görüntüleme
E

Esma A. ..

10 Ekim 2025 07:46
Bebeğm 8de yatar gece 1 ya da 2kez uyanirdi ama 3ayi bitti 4.aya başladık 2saatte bir uyanıyor neden olur
Hilal T.

Hilal T.

10 Ekim 2025 08:00
Bu dönemde uyku gerilemesi oluyor . Birazcık zor bi süreç . 1 ay kadar sürebiliyor . Sabırlı olmak lazım :)
İ

İrem

10 Ekim 2025 08:13
Evet 4. Ay atağı diyorlar uyku gerilemesi yapıyormuş bizde de oldu Esma hanımcığım ara ara hala oluyor iki haftadır sürüyor
E

Esma A. ..

10 Ekim 2025 08:34
Çok teşekkür ederim 🙂
P

Pınar ..

10 Ekim 2025 08:39
Biz de şu an tam bu durumdayız kızım 3 ay 2 günlük 2 gündür karnı aç olmamasına rağmen sürekli uyanıyor kendi kendine bağırıyor beşiğinde
Z

Zehra Ç.

10 Ekim 2025 08:42
Benimde öyleydi bebeğim 7:30,8 gibi yatardı sadece emmek için kalkardı. Dördüncü aya girdik tepetaklak oldu her şey birden. Gece 3 lere kadar bağıra bağıra ağladı. Salladım istemedi. Kucakta pışpışladım istemedi. Hamak beşik istemedi kendi beşiğini istemedi bu süreçte meme de çok istemiyor genel olarak her şeyi reddediyordu sanki. Artık delirecektik. Uyusa bile 30. Dakikada en geç 35 de geri kalkıyordu bazı günler tuvalete bile girmeyi unutuyordum. Bugün 4. Ayı doldu. Ne olacak bakalım 1 ay sürer demişlerdi.. aynı huysuzluk sabah da devam ediyordu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir