3.ay.
145 görüntüleme
S
Songül Ç.
1 Kasım 2025 20:24
erkek bebegım 3 aylık aşırı salyası var uykulara geçişte huzursuz kucaktan inmek istemiyor aglıyor. Uykusunda ağlıyor.Başka birindeyken bi bir anda ağlama krizine giriyor katılıyor. Doktor normal dedi bunları yaşayan var mı
E
Elif N.
1 Kasım 2025 20:32
Diş çıkarma sürecine giriyorlar, eli ağzında oluyor bir süre sonra. Bir de 4. Ay atagına erken girebiliyor bazı bebekler, mesela benim oğlumda bence öyle olmuştu. Yazdığınız tüm belirtiler vardı onda da.
S
Songül Ç.
1 Kasım 2025 20:33
evet elleri ağzında devamlı gaz çıkartırken boynumu bazen çenemi emiyor ne yapmak gerek
E
Eslem
1 Kasım 2025 21:07
Benimkide 3 aylık ve tüm dedikleriniz bizde de var. Uykuya geçmesi gerektiği zaman karnını öne öne atıyor gaz var sandım başta meğersem uyku direnciymiş
A
Ayşe Ş. ..
1 Kasım 2025 21:16
Bizde de erken başladı diş çıkarma süreci. 3. Ay 4. Ay ve şimdi 5.5 aylık oldu önden bir tane yeni çıktı. Valla çıkana kadar parmak kaşıyıcı aldım onla kaşıdım ısırdı. Süzgeç emziklerden aldım içine anne sütü koydum. Osman hocanin dediği karanfil kürü var onu yaptım. 4 aylık olunca doktorumuz tetagil başladı onu kullaniyoruz hala. Yeşil soğan verdim. Çıkana kadar böyle yapacak birşey yok. Osman hocanın diş videolari var izleyin bence çok faydası oluyor
B
Büşra Ü.
1 Kasım 2025 21:27
Ayse hanım merhaba brnim bebeğim de 3 aylık ağız salyaları başladı eller sürrkli ağzında emziği diş eti kaşımasında kullanıyor diş çıkarma aşaması için o söylenilenleri yapmakta erken gibi düşünüyordum çocuğunuza bu süreçte yardımcı olunuz diyordu osman bey ama ne zaman başlamam gerektiğini bilmiyorum 3 aylıkta soğuk uygulama karanfil in zararı olur mu

Tuğba K. T.
Emzirme Danışmanı
1 Kasım 2025 22:18
en iyi ağrı kesici anne sütü
H
Hümeyra T.
2 Kasım 2025 01:19
Ellerini emdiği için hava da yutuyor o yüzden üstten gazı da var yeni yeni fark ettik bu yüzden alttan da gazı var gece gaz için ağlıyor sancıyor karnı, meme reddine ve üstten gaz olduğu için akşam saatleri emmek istemiyor ağlıyor. Aç ve uykusux olunca iyice işler karışıyor üstten gaz çıkarmak da aklınızda olsun🌸