37.5 Ateş
99 görüntüleme
M
Mekiya B. ..
22 Ağustos 2025 15:13
4.5 aylık bebeğimin bugün ateşi sürekli 37.5 -38 arasında. Ilık duş-soguk uygulama yaptım yarım çay kaşığı calpol verdim ama pek değişmedi ve çok huzursuz. Doğdugundan beri ilk defa yaşıyoruz ateş

Ayça K. A.
Hemşire
22 Ağustos 2025 15:15
38 üzeri ateşe ilaç veriyoruz aklınızda bulunsun. Diş huzursuzluğu olabilir ortam sıcaklığını düşürün diş için de jel diş kaşıyıcısını buz dolabında bekletin verin ya da temiz ıslak bir bezi buzluğa koyun donunca ağzının içinde gezdirin huzursuzluk hafifliyorsa dişten
E
Elif G.
22 Ağustos 2025 15:25
Üçüncü aydan sonra tetagil diş granülü altıncı aydan sonra osanit diş topu kullabililirsiniz hepsi bitkisel içerikli. 37.5 çok bi ateş değil belki ama 38 e kdr diş ateşi diyorlar doktorlar genelde. Lakin belki bebek hasta olacaktır ve yavaştan sinyal vermeye başlamış olabilir diş olmaya bilir. Öksürük iştahsızlık devamlı uyuma isteği huzursuz vs var mı hapşırma varmı onları takip edin. Dört saatte bir paramastrol grubu ağrı kesici verebilirsiniz( Parol calpol aferin) ama devamlı inip çıkıyorsa bi doktora götürürsünüz belki bilmediğimiz bir şey olabilir.
M
Mekiya B. ..
22 Ağustos 2025 15:27
Teşekkür ederim 🙏🏻 babası birkaç gündür hastaydı, o toparladı ama benim de baş ağrısı halsizlik başladı. Bizden ona geçti muhtemelen o yüzden diş ateşi diyemiyorum