37 Hafta Gebelikte Bebeğin Gelişiminin İki Hafta Geride Olması
123 görüntüleme
Z
Zeynep G. ..
22 Ekim 2025 06:03
37 haftalık hamileyim. Bebeğim 23 . Haftadan itibaren bir iki hafta gelişimi geriden geliyor. Bazen bir hafta bazen iki hafta. Şuan 2700 civarı demişti doktor kg si için. Doğunca beslenmesi veya farklı noktalarda bir sorun olur mu
E
Eda A. ..
22 Ekim 2025 06:22
2500 kiloyu geçtigi ve 37 haftayı gectigi için risk atlatilmis.Ama yine de çocuk dogmadan bir şey soylemek doğru olmaz.37 ye girdiğim gun 2350 kilo doğan kızımin ciğerlerigelismedigi için8 gün yoğunbakimda tuttular.Stres yapmayın sizin durumunuz daha iyi.Sorun çıkmayacaktır
M
Melike Z. K. ..
22 Ekim 2025 06:30
Benim de bebeğimin karın çevresi 30. haftadan itibaren 2 hafta geride idi, 35. haftada gerilik 3 haftaya çıktı. Diğer ölçümleri, amniyon sıvısı, hareketleri, nst normaldi. 38+2de 2740 gram normal doğdu. Küvözde filan kalmadı, şu an çok sağlıklı 23 günlük anne sütünü bol bol vererek kilo da aldırıyorum. Hiç sorun yok. Stres yapmayın, hamileliğinizin son günlerinin tadını çıkarın, ben hamileliğimi de çok özlüyorum keşke stres yapmaktansa tadını daha çok çıkarmaya baksaydım diyorum…
Z
Zeynep G. ..
22 Ekim 2025 06:38
inşallah bizde sağlıkla geçiririz bu süreci teşekkür ederim
E
Esra ..
22 Ekim 2025 08:05
Benim bebeğimde anne karnında son 3 hafta hiç kilo alıp gelişmedi, 38+3 te doğdu doğduktan sonra kolay bir şekilde toparladık boyu da kilosu da şuan yerinde hiç sıkıntı yapmayın
A
Aleyna Y. ..
22 Ekim 2025 08:43
Bi sorun olmaz benim bebeğimin de 1 hafta gerideydi gelişimi 39 haftada 3 kilo dogdu sorun yok hemde kilolu doğan çocuklardan cok daha dinç ve diri maşallah
Z
Zeynep G. ..
22 Ekim 2025 10:11
Peki doğduktan sonra anneyi emmerken güçsüzlük vs oluyor mu beslenme ile ilgili sıkıntı yaşadınız mı
R
Rabia T.
22 Ekim 2025 10:23
Benim bebeğim 36 hafta 2520 gr doğdu. Küvöze girmedi ama doğumdan 3 gün sonra sarılıktan bi gece yatırdık. Normalde 2 saatte bir emzir diyolardı ama bebeğim düşük doğum ağırlıklı olduğu için saat başı emzirmem gerekiyormuş. Bir de erken doğduğu için emmeye pek gücü yoktu biraz emip hemen yoruluyordu uyukluyordu. Sarılıktan yatırıldığımızda pompa istedim ve sürekli sağıp biberonla verdim. Uzun bir süre o şekilde besledim. Kontrolleri aksatmadan sarılık seviyesine bakıp geldik. Yani son sorunuza da yanıt verecek olursak, emmeleri biraz zayıf olabiliyor. Gözlemleyin, emdiğini yutkunduğunu görüyorsanız ve be kadar süre uyanık oluyor dinç oluyor bunları gözlemlersiniz. Yeterince çekip çekmediğini anlarsınız. Çekmediğini düşündüğünüzde pompayla sağıp biberonla içirirsiniz stres yapmayın sadece
Z
Zeynep G. ..
22 Ekim 2025 11:29
Bende onu düşünüyorum acaba emmesi etkilenir mi hastane çantasına bıberon mama vs almadım alsam mı onu düşünüyorum