3.5aylık Uyku

103 görüntüleme
F

Fatma Ö.

20 Ekim 2025 10:29
Kızım3 bucuk aylik ozellikle aksama dogru ve uyurken krize giriyor uykusu var ama uykuya direniyor ayakta kucakta besikte uyumuyor cok zor sakinlesiyor beni emmiyor sagarak veriyorum mama almiyor bazen doymuyor mu acaba ondan mi agliyor bu kadar ac mi diyorum yasayan var mi boyle bir durumu
Fatma U.

Fatma U.

Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog

20 Ekim 2025 10:39
Merhabalar🌼 bebeğinizin akşam krizleri, genellikle aşırı yorgunluk ve gün içindeki biriken uyarılmaya bağlıdır ve bu yaşta yaygın görülen bir durumdur. Uykusu olmasına rağmen direnmesi, uyku penceresini kaçırdığınızı ve vücudunun stres hormonu salgıladığını gösterir. Sağarak verilen mamayla doymama şüphesi, kilo alımı iyiyse ağlamanın ana nedeni değildir; asıl sorun uyku düzenidir. Çözüm için: Gündüz uyanıklık sürelerini bu yaşa uygun olan 60-90 dakika aralığında sıkı tutarak aşırı yorgunluğu engelleyin. Akşam krizlerini önlemek için erken bir yatış rutini oluşturun ve zor sakinleştiği anlarda onu loş ve sessiz bir ortamda tutarak duyusal uyarımı azaltmaya odaklanabilirsiniz
F

Fatma A. A. ..

20 Ekim 2025 10:57
Benim bebeğimde 3,5 aylık ve aynı sorun bizde de var.ama bizde anne sütü değil mamayla besleniyor ve çok gazlı. Ben gazına bağlıyorum ağlamalarını. Umarım en kısa zamanda geçer bu krizleri
F

Fatma Ö.

20 Ekim 2025 12:22
Cevabınız icin tesekkur ederim dikkat ediyorum aslinda uyaniklik suresini 1 saati gecirmemeye calisiyoru
F

Fatma Ö.

20 Ekim 2025 12:23
Allahtan gaz derdimiz yok sadece uykuya direnc atak bitene kadar sabredicez

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir