35. Dakika

168 görüntüleme
Z

Zehra Ç.

4 Ekim 2025 10:19
Bebeğim 3,5 aylık.uyku sinyallerini takip ederek uyutuyorum. Esniyor saçlarını çekiyor gözlerini ovuşturuyor. Uyuttuktan sonra 30-35. Dakikalarda direkt uyanıyor. Yanında bekliyorum uyandığı an pşş pşş yaparak tekrar dalmasına destek vermeye çalışıyorum. Esniyor yine de gözlerini geri kapatmıyor. Yarım saatlik uyku nasıl yetecek gündüz 3 kez uyusa. Son 15, 20 gündür böyle. Uykuya direniyor. Ne yapabiliriz nasıl kurtulabilirim.uyku kalitesinde sorun olduğunu düşünmüyorum. Altı temiz karnı tok oda sıcaklığı uygun ses yok.neden uyanıyor çözemedim..
S

Sümeyye S.

4 Ekim 2025 10:46
Konu başlığı çok tatlı olmuş Zehra Hanım. 😊 4. ayda yaşanan uyku gerilemesiyle ilgili olabilir mi acaba? O döneme yaklaştığından.
H

Hülya A. ..

4 Ekim 2025 12:00
Biz de aynı durumdayiz şu an 5 buçuk aylık ve iki aylık olduğundan beri böyle. Bı çözüm bulamadım . Bu uyku yetmiyor belli ki çünkü akşam üzeri çok huysuz oluyor .
E

Edanur D.

4 Ekim 2025 18:18
Zehra hanım benim bebeğimde 3 ay 20 gunluk 3. Aya gırmeden dedıklerınız basladı şuan ataktır gerilemedir diye düşünüyorum. Uykuya dalamıyor 7.30 8.00 arası uyutuyorum uyuyor ama 35 40 dk da açıyor gozleri pışpış yapıyorum uyumuyor ağlıyor kucağıma alıyorum uyuyor tekrar yatağa koyuyorum uyanıyor saat 10 da ancak uyuyor bunu defalarca tekrarlıyoruz.
Z

Zehra Ç.

4 Ekim 2025 18:28
Aynı şekilde bizde de 3 ay dolunca başladı. Yaklaşık 25 gündür her gün böyleyiz bazı günler gece 3lere kadar direnip deli gibi ağlıyor. Bir yeri ağrıyor olsa uyanıkken o kadar huzurlu ve sakin olmaz diye düşünüyorum. Uyumadığı anlarda çok neşeli ne zaman uyutmaya çalışsam evde kıyamet kopuyor. Uyku gerilemesi diyor herkes geriliye geriliye 20 dakikalara düştü yakında hiç uyumadan günler geçircez sanırım. Herhangi bir çözüm bulamadım artık pes ediyorum bazı zamanlar onunla beraber bende ağlıyorum. Kendi kendine gececeği günü bekliyorum…
E

Edanur D.

4 Ekim 2025 18:39
4.5 ay sonrası azalıyor dıyolar ama biz çok erken başladık umarım hemen biter.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir