3.5 Aylık Uyku ve Beslenme

126 görüntüleme
A

Ayşe

30 Eylül 2025 11:02
Bebegım 7.5 kilo grce uykusu ıyı fakat gunduz artık en uzun yarım saat uyuypr sureklı kucak ıstıyor erken uyanınca tekrae uyumak ıstıyor anne sutu alıyor sabah dokuzda 150 14 de 150 ıcıyprbeste ve sekızde de okadar ıcıyor ama ben uyuturlen verıyorum yoksa ıcmıypr asla normal mı
İ

İrem

30 Eylül 2025 11:30
Benim bebeğim de 3.5 aylık, gündüz uykusu zaten çok yoktu şimdi bir saat x2 falan uyuyor. Kesinlikle kucak isteme başladı, popoyu koyduğumuz an anlayıp ağlıyor. Normal diye düşünüyorum çünkü dışarıya meraklı haklı olarak görmek istiyor bir de gazlı olduğu için ayaktayken ve hareket halindeyken rahat ettiğini düşünüyorum. Atak falandır belki bu süreç umarım geçicidir:)
A

Ayşe

30 Eylül 2025 13:33
Tesekkur ederim . Beslenme duzenınızde degısıklık var mı beslenmek ıstemıyor versem 60 la doyuyor dahasını ıstemıyor saatlerce bende kalanını yarıuykulu ıcırıyoorum onu da dogru mu yapıyorum bılmıyorum
E

Esma N. ..

30 Eylül 2025 13:37
3 aylık oğlum var anlattığınız gibiyiz biz de çok az içiyor artık 90cc yi bitiremiyoruz
B

Burcu G.

30 Eylül 2025 13:45
Merhaba bizde 3 aylığız sütüm kesilidği için mamaya yeni başladık ve sizin gibi 60-80 arası içiyo günde max 3 biberon bu şekilde zorla kaşıkla versem bile kusuyo istemiyor
İ

İrem

30 Eylül 2025 13:49
Biz mamaya başlamadık ama benimki de memeden ayrılmak istemiyor hiç neredeyse fazla emince de kusuyor
A

Ayşe

30 Eylül 2025 14:45
Vallahı tek benıö bebegım boyle sanıyordum 4. Ay atagı mı erken geldı o zaman anlamadım kı ozledım ya acıkınca normal bebekler gıbı beslenıp doyurmayı bu aya kadar sagarak vedledım bıde meme reddını asamadık sagdım mı tam sagmamve yedırmem gerekıyo mama degıl kı az yapıp ılave etswm ya da emse de yıne az emse sureklı meme ostese
Şeyma A.

Şeyma A.

30 Eylül 2025 22:21
Bebeğinizin doğum kilosu ne bilmiyorum ama maşallah kilosu gayet iyi. 3,5 aylık 4. Ay atağı başlamış olabilir. Bizde o dönemde beslenme sorunu yaşadık az az ama sık sık besledim. Ve bence besleme konusunda yanlış yapıyorsunuz. Uzun aralıklarla fazla fazla yediriyorsunuz bu da yememe sebebi olabilir. Üstelik anne sütünü sağıp yiyeceği kadarı biberona geri kalanı süt saklama kabı/poşetine koyup buzdolbı rafında 3-4 gün buzlukta da 3-4 aya kadar saklayabilirsiniz.
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

30 Eylül 2025 22:29
Gündüz beslenmesini 3 saatte 1 gece beslenmesini de kendi talep ediyorsa yapmalısınız talep etmiyorsa beslemenize gerek yok. Bebeğin yemek arası açılmış ve içtiği mama miktarı biraz fazla 120-160 arası ideal cc açıkçası. Bir düzene oturtmaya çalışın

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir