3,5 Aylık Kaka Sorunu

125 görüntüleme
M

Mervee

7 Ekim 2025 13:08
Merhabalar. Bebeğim 3,5 aylık oldu anne sütü ve ek olarak mama veriyorum doymadığında. Bebeğim doğduğundan beri bazen çok sulu bazen yoğun bazen köpüklü bazen pütürlü sıçıyor ama hep cıvık ve rengi sarımsı hardal rengi gibi. 3 aya kadar her gün kaka yapardı şimdileri bazen 2 3 günde bir bazen iki gün üst üste günde 2 kere yapıyor. Sürekli kusması var bazen hemen mamayı içtikten sonra kusuyor bazen bir saat sonra ekşi kokulu şekilde kusuyor. Doktor kaka testi istedi yaptık gayet temiz çıktı reflüsü var dedi damla verdi. Doktoruma da çok güvenemedim başka doktora da götüremiyorum şuanda. Kakasının cıvık ve sulu olması normal mi yani bazen sanki kakasını yapamıyor gibi ıkınıyor ıkınırken ağlıyor gazı var sürekli ve kötü kokuyor acaba çocuğum ishal mi anlayamadım ilk çocuğum o yüzden fazla mı evham yapıyorum
M

Mervee

7 Ekim 2025 13:09
Kız bebek doğum kilosu 3550 gramdı şuan 6400 gram. Gelişimi de iyi diyor doktor. Ne yapacağımı bilemedim
Rasime Ç. .

Rasime Ç. ..

7 Ekim 2025 14:20
Merve hanım benim kızım 3 aylık kilo alımı gayet iyi bazen dışarda olduğumdan kaynaklı mama veriyorum pütürlü kaka yapıyor bazendd sizdeki gibi köpüklü doktoruma danıştığımda herhangi bir sorun yok dedi kanlı yada siyah renk kaka sorun teşkil eder dedi pütürlü kaka çogunlukls mama verdiğim günlerde oluyor renk hardal sarı sizdeki gibi boy kilo gelişimi gayet iyi yani hem özel hem sağlık ocağındaki doktoru Aynı fikirde içiniz ferah olsun
M

Mervee

10 Ekim 2025 15:46
Teşekkür ederim bende acaba ben mi evham yapıyorum dedim malum ilk defa anne olunca insan bilmiyor tabi
Rasime Ç. .

Rasime Ç. ..

10 Ekim 2025 19:06
Sizi çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım zamanla bizde profesyonel olacağız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir