3,5 Aylık Bebek Uykuya Geçerken Ağlıyor
204 görüntüleme
Z
Zeynep E. B.
3 Eylül 2025 17:05
3. Aya kadar sessiz sakin emip uyuyan çok nadir ağlayan bebeğim 3. Aydan sonra birşeyler oldu asla durmuyor sürekli herşeye huysuz ama en önemlisi her uykuya geçişinde çığlık kıyamet biryerine birşey olmuş gibi ağlıyor içim gidiyor okadar ağlamasına ağlmadan uykuya geçen bir bebek varmı ya da ben nerede yanlış yapıyorum?
Z
Zeynep Ö.
3 Eylül 2025 17:13
Şimdi az önce aynısını yaşadım üçüncü aya giriyoruz uyutamıyorum ağlıyor sürekli ilk ay böyle diyolar bende kendimi sorguluyorum bir yerde bir şey kaçırıyoruz galiba
Z
Zeynep E. B.
3 Eylül 2025 17:16
Anlamadımki bende bi 4 ay atağı diyorlar bi 6 ay atagı dıyorlar 3. Ay atagıda varsa her ay aynı ozaman yani

Ümran A.
3 Eylül 2025 17:16
Dördüncü ay atağındayız muhtemelen 🥲
uykuya direnmeler , hep kucak istemeler , huysuzluklar ...
Tez vakitte geçsin inşallah
uykuya direnmeler , hep kucak istemeler , huysuzluklar ...
Tez vakitte geçsin inşallah
Z
Zeynep E. B.
3 Eylül 2025 17:18
Ama nasıl bir atak geçmek bılmedı uykusuzluk gözlerınden akıyor yine de ağlıyor direniyor hep suratsız😂 güleç herşeye gülen cocugum suratsız bısey oldu 😂 amin inşallah
A
Ayşe V. ..
3 Eylül 2025 17:38
Ben 3.5 aylikken başladım iki haftadır uğraşıyordum iki gündür iyice arttı yani yol uzun iki haftada geçer sanmıştım ama 4 ay bitene kadar devam sanırım
H
Hafsanur B. ..
3 Eylül 2025 18:00
Biz de yeni başladı bir iki haftadır uykular çok kötü gündüz de çığlık çığlığa uyuturken. Bende bilmiyorum ne olcak son çare bebek arabası ile sokağa çıkarıyorum
E
Ebru Ç.
3 Eylül 2025 20:19
4 ay 25 günlük kızım 4. Aya girer girmez komple düzen değişti gündüz uykuları kısaldı son 3 gündür de gece asla uyumuyor çığlık çığlığa sabah ediyoruz
K
Kudret G. ..
5 Eylül 2025 06:27
Merhabalar bebeğim 2 buçuk aylık gece uykusun çok terliyor ne yapalım .
Z
Zeynep E. B.
5 Eylül 2025 09:01
Oda sıcaklığı çok önemli 22:24 derece arasında olmalı 25° ve üstünde çocuk için sıcak ve üzerini nasıl giydiriyorsunuz 25° üzerinde sadece Zıbınla durabilir çocuk muhtemelen kalın veya çok katlı giydiriyorsunuz
A
Asude
5 Eylül 2025 10:16
Merhabalar, 3.5 aydan 5.aya kadar bu durumun aynısınu yaşadım. Çok üzülüyordum hatta ben de burada başlıklar açtım. Şuan 6 aylık oldu kendiliğinden düzeldi. Ne yazık ki geçene kadar çok yıpratıcı oluyor. Çocuğumu uyutmaya korkar olmuştum.
F
Fatma N. D. ..
6 Eylül 2025 06:50
Aynı şeyleri bende yaşıyorum iki gündür.3.aya girer girmez resmen bı değişiklik oldu. Uykuya direniyor, kucakta duruyor . 3 ay 4 günlük şu anda yani bu yaşadıklarımız 4. Ay atağı mı oluyor onu anlayamadim yoksa 4. Ayda daha da kötü mü olacak
Z
Zeynep E. B.
6 Eylül 2025 06:51
Aynı şeyleri düşünüyorum fatma hanım 4. Ay ayagı kötü diyorlar e bızımkı 3 ten başladı ya daha kötü olursa🤦♀️