32 Günlük Meme Reddi
101 görüntüleme
Z
Zeynep B.
1 Eylül 2025 17:55
32 günlük doğduğundan beri meme tutamadı tam olarak. Ben de sağıp veriyorum. Kilo alımında bir problem yok ancak 2850 doğdu 2600e kadar düştü. Şuan 4100. Ama sağarak nereye kadar anne sütü vermeye devam edebilirim? Hala emme kuvveti çok yok. Max 10dk tutuyor keyfi yerindeyse. Ama istemezse memeyi katılarak ağlıyor.
Düzensiz beslenmesi var saat başı 30 - 40ml. Bazen tek seferde 70ml içiyor. Sağmak çok yorucu. Ne yapabilirim? Sürekli sağarak gidersek ve emmezse sütüm gider mi? Teşekkürler
Düzensiz beslenmesi var saat başı 30 - 40ml. Bazen tek seferde 70ml içiyor. Sağmak çok yorucu. Ne yapabilirim? Sürekli sağarak gidersek ve emmezse sütüm gider mi? Teşekkürler

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
1 Eylül 2025 18:00
Merhaba her seferinde önce memeyi deneyin teklif edin bu günlerde düzenli beslenmesi biraz zor güçlendikçe emme süresi kısalacaktir
Ö
Özlem D. ..
2 Eylül 2025 12:33
Ben meme reddi olunca silikon uçla emzirdim. Daha rahat kavradığı için memeden emdi, sağmak zorunda kalmadım. Siz de bir deneyin isterseniz
Z
Zeynep E. ..
2 Eylül 2025 13:55
Bende sağım ile veriyorum sağlık sorunum yüzünden düzenli sağımda emme gibi normal devam eder değil mi süt gelmeye