31 Haftalık Henüz Babıldama Yok

175 görüntüleme
B

Bnur ..

6 Ağustos 2025 11:28
Merhabalar oğlum 31 haftalık ses çıkarıyor ama henüz bababa dadada mamama gibi babıldaması yok konuşuyorum sürekli kitap okuyorum şarkı söylüyorum ama herhangi bir yol katedemedik ne yapmalıyım? Birde mesela evde kendim oyuncaksız oyun hazırlıyorum mesela çırpıcının içerisine ağız bezlerini koyup küçük kaslarını geliştirmek için aktivite hazırlıyorum çok ilgisini çekmiyor bir iki tane çekip bırakıyor bunlar dışında herşey normal göz teması gülümseme mesela heyecanlanma vs vs var bu iki durumu kafama çok takıyorum
Merve K.

Merve K.

Dil ve Konuşma Terapisti

21 Ağustos 2025 08:06
Dil ve Konuşma Terapisti Merve KILIÇ ✨

Bebeklerin 6-9 ay arasında düzenli babıldamasını bekliyoruz (bababa, dadada gibi). Çocuğunuz henüz sınırın dışında yer almıyor. Bu noktada çocuğunuza kitap okumanın, şarkı söylemenin yanında zaman zaman kendiniz babıldayarak model olabilir ve bebeğinizin sizi taklit etmesini sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda tipik gelişime dair bilgi edinmek için profilimdeki içeriklere göz atabilirsiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir