30dk Emerken Şimdi Max 10dk Emiyor

129 görüntüleme
G

Gamze A.

6 Eylül 2025 13:42
Bebeğim üç gün önce iki ay aşılarını oldu. Daha sonra ebe meme tutmak istemeyebilir demişti ama bebeğim tutmaya devam etti. Ateşi falan da yükselmedi sürekli kontrol ettim bu süreçte emzirmeye devam ettim. Ama bugün Memede sadece maksimum 10 dakika duruyor ve ısrar edince de çok ağlıyor. Acaba artık çok hızlı ictigi için hemen doyuyor mu yoksa meme reddi gibi bir şey mi oluyor. Bir günde emme süresinin bu kadar kısalması normal mi
N

Necla Ö.

6 Eylül 2025 19:37
Doyduğu için bırakıyordur 10 dk boyunca her çekişinde süt alıyorsa eğer hiç korkmayın ayrıca lütfen zorlamayın bebeğinizi çok hassas dönemde şuanda benim bebeğimde aynı olmuştu emsin diye ısrar ederek meme reddine sebeb olmuştum 4 ay meme reddiyle savaştık ve kazanan ben oldum lütfen mesajınızı görünce yaşadıklarım geldi aklım zorlamayın sık sık teklif edin ve dk değil de yutkunmasına dikkat edin sizi emmesi tatmin etmediyse eğer bir saat sonra tekrar teklif edin memeyi ama lütfen zorlamayın 🙏🫶
H

Hülya G. ..

8 Eylül 2025 09:17
Bebeklerin çene kasları guclendikce emme süresi kisalir. Bu gayet normal. Gün gelecek 5 dk. da doyacaktır. Endişe etmeyin ne kadar isterse o kadar kalsın ama 5 dakikadan az olursa ve tatmin olmadan ayrılırsa sorun var diye düşüne bilirsiniz. Zaten bebek emzirme hayatı boyunca her seferinde 30 dakika emecek olsaydı anneye yaşayacak zaman kalmazdı :))

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir