3 Buçuk Ay Önce Doğum.yaptm

148 görüntüleme
P

Polatlar ..

2 Kasım 2025 19:12
3 buçuk ay önce doğum yaptım.daha adet görmedim test yaptım korktum ama negatif çıktı ama neden âdet görmüyorum
S

Sevgi B. T. ..

2 Kasım 2025 19:13
Bizim büyüklerimiz süt korur derler. Adet görmüyorsunuz yumurtlama olmadığı içindirde hamile kalmıyorsunuz. Bazı bayanlarda olabiliyor
T

Tuğba F.

2 Kasım 2025 19:14
Benim bebeğim 6 aylık ben daha yeni hasta oldum ilk çocuğumda da hasta olmamıştım çok normal bu durum
Ş

Şeyma ..

2 Kasım 2025 19:49
Benım bebeğim 9 aylık yeni oldum normal bi durum
A

Arzu.G

2 Kasım 2025 20:18
Dogumdan sonraki ilk ay regl olmak da 2 sene emzirme doneminde regl olmamak da normaldir endiselenmeyin kisiye gore degisir
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

2 Kasım 2025 20:20
Süt hormonu nedeniyle adet görmüyorsunuz ama ne kadar süreceği vücudunuza kalmış tamamen normal ancak korunmaniz yine de gerekir bu hamile kalmiycaginiz anlamina gelmez
İ

İlayda Ö. ..

4 Kasım 2025 18:30
Merhaba 1 yıla kadar uzayabilir gayet normal bi durum ben 7 aylıkken regl görmeye başlamıştım bir arkadaşım 9 aylıkken, kimisi 1 ay sonra yani bu kişiden kişiye göre değişir.
P

Polatlar ..

4 Kasım 2025 18:40
Tşk ederim arkadaşlar
Ü

Ülkü ..

5 Kasım 2025 01:04
Doğumdan 1 ay sonra oldum bende herkesin bünyesi bir farklı demekki 1 sene olmayan da var ama emziriyorsan olmama ihtimali daha yüksekmiş duyduğuma göre

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir