3 Aylık Kusma

91 görüntüleme
N

Nermin Ç. ..

27 Eylül 2025 20:48
3 aylık oğlum neredeyse her emdiğini çıkarıyor doktora götürdük bu aylarda reflü olabilirnormal diyor ama bu kadar kusmaya gelişiminde durma olur diye korkuyorum
R

Rabis C.

27 Eylül 2025 21:28
Az az sık sık besleyin inşallah kusma olmaz 🤍
N

Nermin Ç. ..

27 Eylül 2025 21:34
Deniyorum teşekkürederim🥰
M

Muhteber D.

27 Eylül 2025 22:00
Kusma peynirli gibi mi bu hali daha iyi derler balgamlı vs olursa o biraz sıkıntı benim oğlum da çok kusardı ama gelişiminde herhangi bir aksama olmadı 🙏 sütüm boşa gidiyor gibi hissediyor insan ☺️ bazen emer emer sütü daha memedeyken çıkarırdı kusardı 😅kısacası endişe etmeyin emzirmeye devam ☺️
N

Nermin Ç. ..

27 Eylül 2025 22:02
Merhaba öncelikle cevabınız için teşekkürederim balgamlı kusmuyorbazen peynirli bazendirekt sütü kusuyor evet sütüm boşa gidiyor diye üzülüyorum🥲☺️
A

Aleyna D.

28 Eylül 2025 04:48
Benim bebeğimin de 7. aya kadar sürdü ama dr kilo alımı iyi oldugu icin müdahale etmedi, emerek uyuyorsa hemen yatırmayın kucagınızda dik tutun bir bes dk kadar öyle yatırın ve reflü yatagından fayda gördük. Anne sütüne damlatılan şeyler varmış dr söylemişti ama bebegim biberon tutmadıgı için bana yazamadı. Emilim gerçekleşiyordur hızlıca o yuzden hiçbir damlası boşa gitmez merak etmeyin🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir