3 Aylık Gündüz Uyku Sorunu
173 görüntüleme
D
Dilara B.
2 Eylül 2025 10:40
3 aylık oldu bugün yaklaşık 1 haftadır uyanıklık süresine de dikkat etmeme rağmen uymuyor. Kucakta dalmaya yakın yatağına bırakıyorum olmuyor. Ayakta sallıyorum olmuyor ya 15 ya da 20.dk da uyanıyor. 2 güne bir bazen 1.5 saat uyuyor onda da kalkacak gibi oluyor. Başında sürekli pış pış ve elektrik süpürge sesi açık. Uyuyunca kapatıyorum.3 gündür geceleride çok sık uyanıyor. Açtır diye düşünüp emzirme sonrası mama da veriyorum. Bu şekilde mi devam edecep hep 🥹

Nermin T.
2 Eylül 2025 20:46
Benim kızımda 3,5 aylık gündüzleri en fazla 1,5 saat uyanık kalıyor hatta öğle uykusu 2-3 saat sürüyor diğerleri dediğiniz gibi yarım saat uyuyup uyanıyor uyutmak içinde 1,5 saat uyanık kaldığında koluma yatırıyorum emziğini verip poposuna pıt pıt dokunuyorum maksimum 5 dakikada uyuyor ama dalmaya yakın bırakmayın dalsın sonra bırakmayı deneyin 😊

Burcu K.
2 Eylül 2025 21:02
Şu an aynı sıkıntıyı yasıyorum 3 ay 11 günlük yatagında uyumak istemiyor sürekli aglıyor uyanıyor. Az önce çok fena bi ağlamaya uyandı ben sarılınca susuyor.
D
Dilara B.
3 Eylül 2025 10:13
Ben kucağımda sallayıp uyutmaya çalıştığımda birden ağlama geliyor tekrar uykuya geçiyor ayaklarını çırpıyor ellerini hareket ettiriyor ayakta salladım son çare bazen onda da ağlıyor krize giriyor

Nermin T.
3 Eylül 2025 10:17
Eğer çok fazla ağlıyorsa ben biraz mama veriyorum hem sakinleşiyor hem uykuya rahat geçiyor eğer hiç bişey durdurmuyorsa kucağınıza alıp sakinleştirip tekrar deneyin çünkü ne kadar ağlarsa uyuması o kadar zorlaşıyor
D
Dilara B.
3 Eylül 2025 12:20
Çok teşekkür ederiim umarım sakinlikle atlatırız bu zamanları