3 Aylık Gece Uykusu

112 görüntüleme
Ş

Şerife A.

8 Ekim 2025 18:16
3 aylık kızım doğduğundan beri herşeye dikkat etmeme rağmen uykuya çok zor dalıyo sürekli uyanıyor eşimde üç ay önce nakil oldu ben doğduğundan beri tek başıma desteksiz ilgileniyorum artık bu durum beni çok yordu lütfen fikri olan bana yazabilir mi ben nerde yanlış yapıyorum
N

Neslican G.

8 Ekim 2025 18:30
Kendinizi suçlamayın, benim oğlum da 2 aylık, çoğu zaman yerine koyunca uyanıyor.bazen gaz bazen kusmuk uyandırıyor. Bazen battaniye çevresini sarıyoruz ki kucak sıcaklığını yattığı yerde de hissetsin bu yöntem biraz işe yaradı deneyebilirsiniz. Emmeden sonra muhakkak dik tutmak lazım. Beyaz gürültü açmak dışarıdan gelen ani sesleri bastırdığı için o da fayda ediyor, öneririm.kendinizi suçlamayın, bebek bakmak gerçekten çok zor.
G

Gökçin N.

8 Ekim 2025 18:59
Benim kızım da 3 aylık. Bu dönem atak haftası olduğu için uyku konusu bizde de öyle. Dördüncü ayda bir uyku gerilemesi daha olacakmış,sonrası düzen oluşur diyorlar. Eminim siz herşeyi doğru yapıyorsunuz,ama ilk 4 ay patron bebek öyle düşünün. Geçecek,az daha sabır güzel anne.
Ş

Şerife A.

9 Ekim 2025 06:42
Aynen dediklerinize kesinlikle katılıyorum bu bir süreç ben gece uykusuna geçişte çok sıkıntı yaşıyorum uyku süresine ortama ısıya herşeye dikkatli etmeme rağmen doğduğundan beri akşam uykularına çok zor geçiyoruz sürekli uyanıyo inşallah düzene girerler 🥹🤲🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir