3 Aylık Gece Ikınma
102 görüntüleme
S
Simge K.
15 Eylül 2025 11:10
Merhaba bebeğim 3 aylık oldu doğduğundan beridir bira fazla gazlı bir bebek 2-2.5 aydan sonra gündüzleri gaz konusunda baya rahatladık artık kendisi çıkarabiliyor hareketleri arttığı için. Ama artık geceleri çok berbat uykularımız normalde 10 gibi uyuyup 3-4 arası uyanırdı. Şimdi saat 1 buçuk gibi uyanıyor ve ondan sonrası kesik kesik uyku ve ıkınmayla geçiyor artık ne yapacağımı bilmiyorum ben de çok uykusuzum önerileriniz var mı aynı şeyi yaşayan var mı ne zaman düzelecek acaba 🥲
E
Ebru Ö.
15 Eylül 2025 11:13
Merhaba umarım geçer sorununuz . Bebeğim 8 aylık hala aynı devam ediyor bağırsak hassasiyeti varmış . İyi gelen tek şey sab simplex oldu onunla biraz daha iyi oldu. Doktorunuza danışıp belki kullanırsınız . Muhakkak danışın ama aynı çocuk saat başı yarım saatte bir uyanıyor .
S
Simge K.
15 Eylül 2025 11:16
Yanıtınız için teşekkür ederim🫶🏻Şimdiye kadar vicol bigaia sab simplex kullandık biraz rahatlayınca bırakmıştık tekrar bigaia aldım bakalım çözüm arıyorum
A
Ayşegül Ü.
15 Eylül 2025 11:16
Oğlum 2 aylık, doğduğundan beri aşırı gazlı. Hatta burda başlık açmıştım oğlum gaz makinesi mi diye. Sizin gibi 10 da uyuyor şimdi ve 3,4 te uyanıyor. Bilmiyorum biz de mi böyle olacağız. Gaz konusu hem bebek hem de anne için oldukça zorlayıcı. Bebeğim ıkındıkça benim canım zorlanıyor. Öneri veremedim ama aynı şeyleri hissettiğim için kendimi yakın gördüm. Kolaylıklar diliyorum ve bebeğinize sağlıklar diliyorum 🙏🏻🫶🏻
E
Eliff
15 Eylül 2025 11:46
Merhabalar , bebeğim 55 günlük ve aşırı gazlı bir bebek. 13 günlükken başladı damlalar kullandık hatta 3. Kez damlasını değiştik şimdi bitkisel şurup kullanıyoruz . Gece sürekli uyanıyor ve sabah 5 ya da 6 ya doğru ıkınmaları başlıyor . Altına yapana kadar ya da gaz çıkarana kadar ıkınmaları devam ediyor . Size önerim bebeğinize sürekli masaj yapmanız . Ben her beslenme öncesi masaj yağı ile masaj yapıyorum gazın daha kolay çıkmasına yardımcı oluyorum .
S
Simge K.
17 Eylül 2025 11:29
Teşekkür ederim ben de size kolaylıklar ve sağlık diliyorum. Biz metsil aldık onum faydasını gördük şuan 2 gecedir 4 te uyanmaya başladı çok şükür
S
Simge K.
17 Eylül 2025 11:31
Merhaba Elif hanım biz de aynı şekilde 12-13 günlükken başladı denemediğimiz şey kalmadı hatta bi ara o kadar çok ağladı ki hastaneye götürdük eskisi kadar kalmadı gündüze biraz rahatladı sabaha karşı olan gazı da masajla destekliyoruz artık