3 Aylık Bebekte Burun Tıkanıklığı ve Ateş
59 görüntüleme
F
Fatma T. ..
18 Ekim 2025 14:37
Eşim 3 gündür hastaydı ne kadar uzak dursamda bende hastalandım dün gece bu gün de bebeğim hastalandı galiba burnu tıkandı ve ateşi var sürekli emzirmeye çalışıyorum 1 kere Carpol verdim çok fazla mukuslu bir şekilde kustu ondan sonra biraz rahatladı 1 kaşık kadar daha verdim şimdi ateş takibi yapıyorum. Eşim acillerin dolu olduğunu hastaneye gidersek bebeğin daha kötü olacağını söylüyor bende hastayım mantıklı düşünemiyorum ne yapmam lazım

Çağla
18 Ekim 2025 15:03
Aynıdurumdayız geceyi zorgecırdik bızde ateşicok yukselmedı ama burnu tıkalı ve öksürüyor uyuyamadı,burnunu acık tutun bende yapmaya calıssamda yenı sümük geliyorbol emmesı lazım atesı uzun sure çıkıyorsa doktor görsün
H
Hilal K.
18 Ekim 2025 15:23
Benim bebeğimin de burnu çok dolu olduğu için doktor iyileşene kadar 2 saatte 1 burnunu yıkayın dedi benimki de 3 aylık. Çok huysuzlandığında arada calpol verebilirsiniz dedi burnunu yıkayıp temiz tutun bide bol bol açık havaya çıkartın
Ç
Çiler Z.
18 Ekim 2025 15:36
3bucuk aylık bebeğimde hırıltı şikayetiyle gittik arkadaşlar doktor burnunu çekmememiz gerektiğini söyledi onun yerine bize hava verdi ve havalardan önce sonra kullanacak olduğumuz sterimar okyanus suyunu önerdi mükemmel derecede mukusu temizledi kesinlikle deneyin
F
Fatma T. ..
18 Ekim 2025 15:44
@Çiler Zeybek ya bende nebilizatör alacaktım seum veremedim bı kustu rahatladı 🥹 mukus çıktı bol bol şimdi hafif ateşi var
F
Fatma T. ..
18 Ekim 2025 15:45
@Hilal Kızılkan burnu açıldı çok şükür hafif ateşi var ıslak bez koyuyorum saat başı da emiyor çok geçmişte
F
Fatma T. ..
18 Ekim 2025 15:46
çağla hanım teşekkür ederim rabbim şifa versin hepsine geçmiş 😔
H
Hilal K.
18 Ekim 2025 15:47
Ateşi için hemşire bize aşı zamanı 38i görürseniz calpol verin 38 e kadar bebeklerin vücudu tolere eder demişti aklınızda bulunsun