3 Aylık Bebek/gündüz Uykusu

81 görüntüleme
A

Ayşegül Ü.

16 Ekim 2025 07:47
Aa dostlarım tam gaz problemimiz hafifledi derken bu kez de 90 günlük bebeğimin gündüz uykuları şaştı. Kısa uyuyor yani kucağımda max 1 saat, yatağında 10 dakika. Gündüz kaç uyku yaptırıyorsunuz? Şu an bir rutin oluşur mu? Tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum 🙏🏻🌻 🤍 Yoğun bir gaz sürecimiz oldu, o yüzden kucakta uyumaya alıştı, ancak kucakta uyurken uykuya dalabiliyordu.
Rasime Ç. .

Rasime Ç. ..

16 Ekim 2025 08:50
Ayşegül hanım benim kızım 15 haftalık başta ayakta sallamıycam diyordum ama bir yerden sonra artık kucakta uyutmak zulum oluyor emzirerek uyutmakta kızım sürekli memrde uyumak istiyor ben gündüzleri rutini yavaş yavaşı oturtmaya başladım ayakta sallayarak uyutuyorum bir kaç gün gündüz uyurken yanında uzandım yanında oldugumu anlasın diye başta direndi sonra alıştı yani biraz sabretmemiz gerek kabullenmeleri için gündüzleri beşikte uyutuyorum ayakta sallayıp tam uykuya dalınca Beşiyr koyuyorum o şekilde gündüz 3 uyku yapıyor bende geceleri yanımda uyuyor orayı hala çözemedim gece beşikte uyumuyor zamanla çözücez inşallah
A

Ayşegül Ü.

16 Ekim 2025 08:54
@Rasime Çelebi Çok sağolun Rasime hanım,tek umudum zaman. Dediğiniz gibi deneyeyim bir de
Rasime Ç. .

Rasime Ç. ..

16 Ekim 2025 08:58
Osman hocanın bir videosunda uyutma olarak ayakta sallaya bilirsiniz tüm aile üyeleri aynı şekilde uyutmalı bir rutin olsun diye birde uyutmadan önce biraz sevip uyku zamanı şeklinde kulak aşinalığı yaratmaya çalışıyorum ki ilerde inşallah sıkıntı olmasın 3 hafta önce dışarda biryerdeyken bile emerek uyumak istedi öyle alıştı çünkü müsaitlik olmuyor her zaman uyuamayıncada sinirleniyor aglıyor o gün karar verdim çözücem bu durumu en kısa sürede inşallah sizde çözüm bulursunuz
A

Ayşegül Ü.

16 Ekim 2025 09:03
@Rasime Çelebi çok mantıklı, çok sağolun, yani şu durumları yaşamayan anlamaz, benim de artık yavaştan bir rutin oluşturmam gerekli, böyle bebeğim uyuyamayınca hem ona hem bana huzursuzluk, bebeklerimiz sağlıklı, mutlu olsunlar, deneyiminizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim 🙏🏻🤍🌻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir