3 Aylık Bebek Öksürük

126 görüntüleme
B

Büşra A.

31 Ağustos 2025 19:27
Merhaba Hocam, Yeni 3 aylık oldu ve bir gündür öksürüğü var özellikle gece artan şekilde. Hafif burun akıntısı var fakat ateş yok. Doktora götürmeli miyim. Ciğerlerine inme gibi bronşit tablosu hangi adımda olur. Endişelenmeli miyim? Toplulukta Bu konuyla ilgili bir soru göremedim yanıtlarsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

31 Ağustos 2025 19:53
Merhaba 3 aylık bebekte ayı itibariyle doktora her koşulda göstermenizi tavsiye ederim çok küçük oldukları icin surec hızlı ilerleyebiliyor her zaman ilerlemez ama üç ay biraz erken bir dönem cigerlerini bir doktor dinlemeli
Z

Zeynep A. ..

1 Eylül 2025 17:38
Merhaba geçmiş olsun ne yaptınız acaba benim 4 aylık kızımda da aynı sizinki gibi öksürük başladı
B

Büşra A.

2 Eylül 2025 02:11
Merhaba, gece öksürük devam edince sabahtan gittim. İyiki gitmişim ilk 3 aylık dönem çok kritik olduğu için hemen hava verdiler, malesef antibiyotik başladılar çünkü ciğerleri daha küçücük çok daha kolay iniyor. Dipnot. Antibiyotik başlamadım sadece nebul tedavisi ve burun yıkama ile öksürüğü azalttım bilginiz olsun. Çok geçmiş olsun. Burnu tıkalı olmasın, balgam dolmasın dikkat edin ateş yoksa geçer öksüğü bu şekilde. Birde sırtına bol bol tapotman

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir