3 Aylık Bebeğimi Öptüler

90 görüntüleme
S

Selin G.

25 Ekim 2025 15:37
Merhaba herkese . Daha üç aylık olmamış 12 haftanın içinde olan bebeğimi densizin biri geldi öptü . neye uğradığımı şaşırdığım için tepki de veremedim. Kendime gelir gelmez bebeğimi götürüp öptüğü yeri (yanağını) , ellerini,yüzünü her yerini ıslak mendille defalarca sildim ama içimdeki endişe geçmek bilmiyor. Öpen kişinin uçuğu varmıydı bilmiyorum yada hasta mıydı emin değilim . Bebeğim daha yeni menenjit aşılarını oldu ateşi vs var ve sürekli uyku halinde . Bir şey olur mu ? Bir şey olmaması için nasıl önlem alabilirim? Bilgisi olan var mı ? Aileme söylediğimde abartıyorsun diyorlar ama içim içimi yiyiyor . Yardımcı olabilir misiniz
A

Aycan

25 Ekim 2025 16:56
Anlayabiliyorum sizi benim çocuğumu dudağının kenarında uçuk olan birisi öptü hemde uyarmama rağmen 😒 şok olmamak elde değil bişey olmaz dedi şak öptü 25 günlik falandı içim içimi yemişti lohusalık da devrede tabi . İçinizi ferah tutun yapabileceğiniz bir şey yok diye biliyorum uçuklu biri öpse bile sadece takip ediliyor ama iyi düşünün iyi olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir