3 Aylık Bebeğime Gereksiz Tomografi

115 görüntüleme
Döne S. .

Döne S. ..

29 Haziran 2025 12:15
Bebeğim 3 aylık. Düştü. Hiç bir semptom yoktu ve bebeğime 17 saniye tomografi çekildi. Bilmediğimden kabul ettim. Radyasyon aldı. Bişey olur mu başına gelen var mı? Doktor ilerleyen yaşlarda zararı belli olur dedi. Açıklama yapmadı başka.
lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim.
G

Gaye

29 Haziran 2025 12:37
Benim bebeğim 40 günlükken düştü ne yazık ki tomografi çekildi bence tomografi hem bebeğinizin durumunu tam anlamak hemde kendinizi rahtlatmak için önemli yoksa sürekli semptom arayacaktınız sürekli hem iki hafta içerisinde radyasyonun çoğu atılıyormuş ben bebeğimi 3ü profesör olmak üzere toplam 5 doktora aldım ve hepside aynı yanıtı verdi endişelenmenize gerek yok
K

Kübra C.

29 Haziran 2025 12:57
Gereksiz görseydi doktorlar tomografi çekmiyorlar zaten içinizi rahat tutun
S

Sembo

29 Haziran 2025 13:36
Bazı doktorlar maalesef sonucuna çok odaklanmıyor o anki hastalığa daha çok odaklanıyor bizim 2 aylıkken gereksiz 2 kere röntgen çektirmemiz gibi ya da gereksiz bir hafta boyunca enfeksiyon olmamasına rağmen antibiyotik kullanmamız gibi o an doktor ne derse doğru geliyor ama sonra araştırınca sorguluyorsun neden böyle yaptı diye

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir