3 Aylık Bebeğim Uyumuyor
212 görüntüleme

Ceren K. ..
4 Kasım 2025 18:00
Gece uykularımız düzene bindi her gün akşambanyo sonrası 9 dan sabah 6 ya kadar uyuyor ama gündüz çok kötü uyumamak için direniyor toplam 3-4 defa dalıyor uykuya15-20 dk sürüyor kalktığında da full kucağımda hiçbir işimi yapamıyorum aynı problemi yaşayıp çözüm bulan var mı ?
E
Elif ..
4 Kasım 2025 18:08
Biz 4 buçuk aylığız aynı durumdayız 4 saattir uyanık mesela uyumak istemiyor çok kısa süreli uyuduğu için huysuz oluyor birde

Ceren K. ..
4 Kasım 2025 18:10
Aynı durumu yaşıyoruz bizde gündüz ne yapacağımı şaşırıyorum artık hiçbir şeyle oyalanmıyor 5-6 dk anca oyalanıyor acaba banyosunu gündüz yaptırmaya başlasam işe yarar mı bu sefer de gece uyumazsa ne yaparım diye düşünüyorum
I
Ipek Y.
4 Kasım 2025 18:11
9-6 nasil uyutuyosunuz gece besleme yapiyor musunuz
Bir de gunduz uyuyunca gece uyumuyor bebekler diye dusunuyorum
Bir de gunduz uyuyunca gece uyumuyor bebekler diye dusunuyorum
E
Elif ..
4 Kasım 2025 18:11
Rutinlere sadık kalın deniyor bu dönemlerde geçicidir dilerim
E
Elif ..
4 Kasım 2025 18:12
Anne sütü almıyorsa tek seferde uyur anxak bu şekilde saatleriniz çok uzun maşallah,şahsen ben sabaha kadar kaç tur emziriyorum

Ceren K. ..
4 Kasım 2025 18:14
Kendisi kalkıyo 1 kez ben uyandırmıyorum kilo almasını iyi olduğu için doktor sen mama için kalkma demişti 4 gibi bi uyanıyor sadece

Ceren K. ..
4 Kasım 2025 18:14
Sütüm kesildi maalesef mamaya döndük gece onun da etkisi varmış

Fatma A. U.
4 Kasım 2025 18:16
3 aylık bir bebek için çok uzun bir süre bence kendi uyanmıyorsa bile kendiniz emzirebilirsiniz kalkıp
Gündüz keşfediyor artık uyumaması da normal gece okadar uyuyan bir bebek zaten uyumaz bence
Kızımda uyanırdı doğru düzgün uyumazdı geçiyor ama
Gündüz keşfediyor artık uyumaması da normal gece okadar uyuyan bir bebek zaten uyumaz bence
Kızımda uyanırdı doğru düzgün uyumazdı geçiyor ama
B
Büşra T.
Atak dönemleri böyle oluyor
E
Elif ..
Olsun önemli olan iyi olması 🫶
E
Elif ..
4 Kasım 2025 18:17
Gece uyudu diye gündğz uyumuyor diye birşey yok ama aksine uykuları ne kadar düzenli ise daha kaliteli oluyor uykuları

Ceren K. ..
4 Kasım 2025 18:18
Fatma hanım maalesef sütüm kesildi mama kullanıyoruz aylık 600-700 gr almamız normalmiş biz 2 kg aldık aylık doktorum gece mama için kaldırmamı söyledi
B
Büşra T.
4 Kasım 2025 18:18
Uyku problemlerı fılan ama gece ıyı uyuyo maşallah eğer gunduz yeterlı kalorı alıyorsa zaten mama ile beslenıyor uyandırmaya gerek yok ıhtıyacı olsa uyanır zaten

Fatma A. U.
4 Kasım 2025 18:19
Bende mama ile besliyorum kızımı 5 saatte bir uyanıyor doyuruyorum
Çok uzun bir süre mama bile olsa okadar uyutmayın bence
Şuan 4 ay 15 günlük oldu
Çok uzun bir süre mama bile olsa okadar uyutmayın bence
Şuan 4 ay 15 günlük oldu

Fatma A. U.
4 Kasım 2025 18:22
Bebekler rutin seviyor gözlemlerseniz gündüz uykularıda düzene biner bence hareketleri ile belli ediyorlar atak haftaları çok zorluyor ama
H
Hülya A. ..
4 Kasım 2025 18:50
İki aylıkken başladık gündüz kısa uykulara . Gece uykusu evet güzel ama gündüz maksimum 30 dk 3 uyku yapıyor. Şuan 6 buçuk aylık ve ben bir çözüm bulamadım . Ne yaptıysam düzelmedi. Bazı bebeklerin mizacı bu deyip kabullendim. Ev işlerini onu anakucagina koyarak yaptım hangi odadaysam yanıma aldım şarkı söyledim oyun oynadım güldüm biseyler anlattım. Hala böyle devam ediyor o da beni izliyor. Başka çözüm yok çünkü.
H
Hülya A. ..
4 Kasım 2025 18:57
Bir de gece uyuyorsa uyandirmayin aciktiginda zaten kendi uyanacak yenidoğan değil artık bebeginiz. Kilo alımı da çok çok üst duzeydeymis. Bir de uyandırıp gece beslenmesine alistirmayin . Benim bebeğim de akşam 7 8 arası mama yiyor uyuyor ve sabah 7 7 buçuk gibi mama yiyor. Gece beslenmesi yapmiyoruz çünkü istemiyor. Rüya öğünü yapmayı denedim kabul etmedi. Bizim de kilo alimimiz çok iyi iri bir bebek. Doktorumuz da kendi istediğinde vermemizi söyledi.

Fatma A. U.
4 Kasım 2025 19:20
Ama 9 saat uyuması normalmi bence 6 saat geçtikten sonra denenmeli biberonla istemiyorsa zaten içmez uykuya devam eder

Ceren K. ..
4 Kasım 2025 19:23
Vallahi Fatma hanım ne yapacağımızı şaşırdık 😁 doktorumuz gerek olmadığını söylüyor büyüklerimiz gece beslenmesi daha yararlı diyor iri fos bir bebek olmasından da endişeliyim daha önce uykuda denedim içmiyordu
B
Büşra T.
4 Kasım 2025 19:24
Fatma hanım kendinizı yormayın ıhtıyacı olduğu zaman uyanır merak etmeyın büyüme gelısmede sıkıntı olmuyo Hülya hanımın dedıgı gıbı yeni doğan degıl artık ilk aylar zaten o dediğiniz olur