3. Aydan Sonra Başlayan Ağız Dolusu Kusma

155 görüntüleme
B

Burcu Ü. ..

4 Ekim 2025 21:39
Bebeğim 4 buçuk aylık,ilk 3 ayda kusma problemi yoktu nadir kusardı. Şimdi gözle görülür şekilde arttı her beslenme sonrası kusuyor hemen kusarsa süt şeklinde1 2saat sonra kusarsa kesik kusuyor ama kusmaları hep ağız dolusu bazen midesini boşaltacak kadar peşe kusuyor. Bu durum beni çok endişelendiriyor kıyafet değiştirmekten çok yorulduk her yer kusmuk daha önemlisi midesinde bişey kalmıyor sürekli de emmek istiyor bi yandan hareketleri de tetikliyor 4. Aydan sonra pik yapması normal mi?
S

Sena G.

5 Ekim 2025 00:30
Merhaba, aynı sorunu yaşıyorduk bebeğim şimdi beş aylık oldu daha dün hastaneye götürsün bu sebep için kan idrar verdik ultrason bakıldı her şey temiz çıktı şükür , bebek reflüsü varmış galiba mama değiştirdik ve ilaç verdi şuan iyi gibi isterseniz sizde bir doktora gidin içiniz rahat etsin inşallah bir şey çıkmaz mamadan olabilir bizim gibi ❤️
E

Elif G. Ç.

5 Ekim 2025 05:28
Reflü olabilir. Birçok bebekte bu var maalesef. Hekiminiz muhtemelen ilaç yazacaktır. Reflü tanısı konursa reflü yatakları da iyi gelebiliri. Dert etmeyin inşallah sorunu yoktur 🙏🏻
B

Burcu Ü. ..

5 Ekim 2025 05:31
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun ❤️doktora gittik birsürü olası neden saydı şurup verdi hepsi bile olabilir çözümsüz hepsi de 😞 anne sütü alıyor ne yapacağımı şaşırdım
B

Burcu Ü. ..

5 Ekim 2025 05:39
Reflü sonradan çıkabilen bişey mi acaba 3 buçuk ay kadar yoktu çünkü çok kafama takıyorum süt sağıp gidiyorum her gün benden sonra geri kusuyormuş ben gelene kadar aç kalıyor😔
İlsu O. K.

İlsu O. K.

7 Ekim 2025 00:23
Merhaba ☺ aynı sorunu yaşıyoruz.. İlk 3-4 ay kusma neredeyse yoktu bazen fazlasını azıcık çıkarırdı. Anne sütü + devam sütü alıyor.. Fakat eller ağıza gitmeye ve oturmak için kendini öne itmeye başlayınca bizde de bir anda başladı düzeltilmiş 5 aylık /takvim yaşı 7 aylık bir kaç hafta önce mamadan mı acaba diye kontrole gittik idrara bakıldı temiz çıktı. Reflü kaynaklı olabilir diyip ilaç vedi doktorumuz 5 gün sonra geçmemiş olursa tekrar bakalım dedi ama ilaçla geçti🥲 sonradan olabiliyor. Doktorunuza bir kontrole gitmenizde fayda var. Geçmiş olsun
B

Burcu Ü. ..

7 Ekim 2025 20:15
Merhaba cevabınız için teşekkür ederim ☺️ kiloya göre verilen bi şurup var onu mu kullandınız acaba
S

Seçil E.

7 Ekim 2025 20:25
Bizimde reflü sonradan çıktı. Çözene kadar bizde çocukta helak olduk. Fakat bir şurupla çok rahatladı 14,5 aylık oldu hala evde bulunduruyorum o şurubu.
İlsu O. K.

İlsu O. K.

7 Ekim 2025 23:28
Burcu Hanım ilaç ismi vermesem daha doğru olur sanki. Toz halde günde 1 kere mamasına hazırlayıp veriyoruz. 10 gün kadar kullandık bıraktık iyi gibiyiz şuan.
B

Burcu Ü. ..

8 Ekim 2025 05:05
Bize de ilaç verdi de bu yüzden sordum anladım teşekkür ederim ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir