3. Ayda Gece Uykusu

129 görüntüleme
N

Nazan Ö.

29 Ağustos 2025 01:22
Bebeğim 3. Ayında bu zamana kadar gece uykusuna geç saatlerde geçti bugün hâlâ saat 23.00 da geçti nasıl daha öne alabilirim 20.00 gibi emzirip uyutsam bile kısa süre sonra tekrar uyanıyor banyo yaptırırsam derin uykuya dalar mı ?
H

Halime K.

29 Ağustos 2025 04:00
Saat 18 den sonra fazla uyaranları ortadan kaldırmalısınız fazla ses fazla ışık oyun vs. Ben duş aldırıp ninnisini açıyordum emzirip uyutuyordum. Gece uykusundan bir önceki uykunun nispeten kısa olmasını öneriyorlardı ben o şekilde yapıyorum. Genelde 20.00 gibi gece uykusuna geçmiş olurduk. Şuan 4. Ay atağındayız gece uykularımız bozuldu ama hala gece uykusuna geçiş saatimiz aynı umarım öne alabilirsiniz ben bu şekilde ilerledim
N

Nazan Ö.

29 Ağustos 2025 04:21
Teşekkür ederim deneyeceğim bugün
B

Begüm A.

30 Ağustos 2025 10:53
3 aylık bir bebek için bir düzenden bahsetmek çok zor. 4-5 aylık civarı yavaş yavaş şekillenir bir düzen oturtmak bazen çok uzun zaman alabilir. 4 aydan itibaren bir rutin oluşturmanızı öneririm gündüz uykularına ve sabah uyanma saatine dikkat etmeniz gerek. Hergün biraz daha erken saate almayı deneyerek, deneme yanılma ile kendi düzeninizi kurabilirsiniz. Her uyku öncesi kısa bi duş çok yardımcı oluyor kitap okumak yardımcı oluyor. Şuan gece gündüz kavramı daha oturmadığı için çok normal.
N

Nazan Ö.

30 Ağustos 2025 11:04
Teşekkür ederim içim rahatladı biraz düzen için geç kaldığımı düşünüyorum bazen

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir