3 Ay 23 Günlük Kilo
95 görüntüleme
B
Bahar Y.
26 Haziran 2025 14:44
Hocam kızım 3 ay 23 günlük doğum kilosu 2955 boy 49 cm. Doğumda solunum sıkıntısı nedeniyle 1 hafta yoğun bakımda küvezde kaldı. 10 Haziran da doktor kontrolüne gittiğimizde kilosu 4935 boyu 59 cmdi normal mi?

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
26 Haziran 2025 14:51
Sorunuzu çok karışık yazmışsınız 😅
Başlangıçta doğum kilonuz şu anki yasınız ve kilonuz gibi yazmış olsanız , araya tarih girmemiş olsanız çok daha basitçe ifade etmiş olurdunuz ve ben de beşinci kez okumadan sonra anlamış olmazdım. Ama sorununu da anladım😅
Çocuğunuz doğduğu kiloya göre alt sınırdan kilo almaya devam ediyor . Yani birazcık daha kilosunun yüksekte olmasını beklerdik. Burada bahsettiğimiz miktar 250 gr gibi bir eksiklik. Tabii ki süreçte farklı bir hikaye olabilir.
Başlangıçta doğum kilonuz şu anki yasınız ve kilonuz gibi yazmış olsanız , araya tarih girmemiş olsanız çok daha basitçe ifade etmiş olurdunuz ve ben de beşinci kez okumadan sonra anlamış olmazdım. Ama sorununu da anladım😅
Çocuğunuz doğduğu kiloya göre alt sınırdan kilo almaya devam ediyor . Yani birazcık daha kilosunun yüksekte olmasını beklerdik. Burada bahsettiğimiz miktar 250 gr gibi bir eksiklik. Tabii ki süreçte farklı bir hikaye olabilir.
B
Bahar Y.
26 Haziran 2025 15:26
Teşekkür ederim hocam cevapladığınız için detay vermek isterken karışıklık olmuş kusura bakmayın lütfen 😂🙏🏼