3 Ay 20 Günlük Diş Olabilir mi

125 görüntüleme
C

Cansu İ. B.

3 Ekim 2025 19:00
Bebeğim 3 ay 20 günlük. 3. Ayın başından beri salyası çok artmıştı ama bugün inanılmaz bir huzursuzluk, salya akıntısı, ağlama, uykuya dalamama, uyurken ve emerken çokça ağlama, her şeyi ağza götürme gibi durumlar yaşadık. Diş olabilir mi? Erken mi? Ne önerirsiniz
S

Sema E.

3 Ekim 2025 19:14
4. Ay atagida olabilir
Ş

Şeyma D.

3 Ekim 2025 19:16
Bende benzer şeyler yaşıyorum, elimi sürekli ağzına götürüyo, birde bende ekstradan yeşilimsi kaka var ve pişik oldu her bezini açtığımda kaka yapmış oluyo bilmiyorum olabilir mi benimki de 3 ay 18 günlük …
M

Mine G.

3 Ekim 2025 19:28
Diş kaşıyıcı ile damaklarını kaşımayı deneyip rahatlıyor mu diye kontrol edebilirsin. O dönem bizde de bu durumlar olmuştu. Damak kaşıyıcı baya iş gördü.
C

Cavidan G. U. ..

3 Ekim 2025 19:28
Osman hoca olabilir diyodu kendi oğluda hatta 2 buçuk aylıkken diş çıkarmaya başlamış ama 11.ayda çıkmış başlangıçı o aymış yani youtubeda videosuna bakabilirsiniz
C

Cansu İ. B.

3 Ekim 2025 19:30
Ellerimi iyice yıkayıp kaşıyorum ve rahatlıyor. Diş kaşıyıcıları sevmiyor emzik de almıyor zaten. Diş granülleri de 6 aydan sonra galiba. Yapacak bir şey yok gibi görünüyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir