3 Ay 13 Günlük Uyku Problemi

109 görüntüleme
Ş

Şerife K.

26 Aralık 2025 09:43
3 ay 13 günlük bebeğim normalde geceleri uzun uyurken birden saat başı ya da 2-3 saate bir uyanmaya başladı. 4.ay uyku gerilemesi bu kadar erken başlar mı? Eğer uyku gerilemesi değilse nedeni ne olabilir?
H

Hatice B. K. ..

26 Aralık 2025 09:57
Moralinizi bozmak istemem ama aynı durumu yaşadım bebeğim 3.5 aylıkken bir anda saat başı uyanmaya başladı düzelir diye umut ettim şuan 6.5 aylık hala aynı hatta artık gecenin bir yarısı uyanıp oyun oynamak istiyor. Dişimiz erken çıktı. Belki de o yüzden bu kadar bozuldu uykuları. İnşaallah sizin kısa bir süreçtir. Dişi çıkıyor olabilir tetagil verip bir deneyebilirsiniz. Rahatlarsa diş kaynaklı yapıyor olabilir.
Ş

Şerife K.

26 Aralık 2025 09:59
@Hatice Bucak Karaduman hatice hanım uyku rutininiz var mıydı
H

Hatice B. K. ..

26 Aralık 2025 10:01
Evet hala da o rutine sadığım. Gece uyuması gerektiğini biliyor aslında.
Ş

Şerife K.

26 Aralık 2025 10:02
@Hatice Bucak Karaduman peki destekli mi uyuyor hala. Memede falan
H

Hatice B. K. ..

26 Aralık 2025 10:07
Yani memede uyutmadım hiç gazlı bir bebekti gazını çıkarmadan yatıramadığım için uyanırdı gazını çıkarırken. Emzikle uyurdu bir dönem emziği bıraktı o dönemde sürekli emme refleksinden dolayı emerdi ama tekrar emziğe başlattım ve emziği alıp uyumaya alıştırdım. Ama yine de uyanıyor. Emmek için uyandığı da oluyor emmeden de sakinleşiyor.
Ş

Şerife K.

26 Aralık 2025 10:09
Çok acayip bu bebekler yahu. Anlam veremiyoruz. İnşaallah düzelir en kısa zamanda

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir