3 Ay 11 Günlük Gece Beslenmesi

183 görüntüleme
S

Sümeyye D. ..

5 Ekim 2025 05:08
Bebeğim 3 ay 11 günlük ben geceleri oğlumu 4 saate kaldırıyordum 3 üncü ayindan itibaren ancak 3 üncü aya girdiğinden itibaren gunduz mamaları azaldı ve saat aralığı açıldı bunun sebebi gece beslenmesinin sık olması olabilirmi
N

Naime

5 Ekim 2025 20:21
Artık büyüyor uzun süreli tok durabilirler
B

Büşra K.

5 Ekim 2025 20:39
Evet artık dört saate kaldırmanıza gerek yok zaten acıkınca uyanma belirtisi gösterecek o zaman besleyip tekrar uyutursunuz. Sayfanın kurucusu hocanın uyku ile alakalı videosunu izleyebilirsiniz dokunmayın diyor. Ve tabiki gündüz besleme aralıkları da açılacak artık 3 ay dolmuş daha hızlı doyup daha uzun tok kalıyorlar. Bebekler kendilerini ayarlıyorlar
S

Sümeyye D. ..

6 Ekim 2025 12:50
Peki önceden3 saate 120 ile dururken smdi 4 saate 120 ile durması normal mi CC arttırmayı miyim bugün çiş renginde de turunculasma gördüm
B

Büşra K.

6 Ekim 2025 18:25
Mama konusunu bilmiyorum o kadar ama hızlı içmeye başladıkları için cc artıyordur mutlaka. Doktorunuza bir danışın yinede. Bir de idrar kızımda da koyulaştığında doktorumuz beslemeyi artırın daha fazla süt içirin demişti. Bazen çok terlemede sıvı kaybı yapıyor o zamanlarda da beslemeyi artırıyorum
S

Sümeyye D. ..

7 Ekim 2025 15:46
Bugün kontrolegittik sağlık ocağına 7 kilo çıktı her şeyi söyledim normal diyorlar bilmiyorum hala emin olamadım cnku gece çiş yapmaz oldu kontrol ediyor hep önceden her kalktigin da yapıyordu
B

Büşra T.

7 Ekim 2025 16:01
Bıraz su ver arada idrarı duzelır
B

Büşra T.

7 Ekim 2025 16:04
Ben bebegıme 3 aylıkken 150 ml verıyodum ama 120 ml doyup doymadıgını sen daha ıyı bılırsın çocuğun ihtiyacına göre davranmak lazım gecede o uyanmadıkca uyandırıp beslemeye gerek yok
S

Sümeyye D. ..

7 Ekim 2025 16:10
Uyanıyoren geç 4.30 saat sonra
S

Sümeyye D. ..

7 Ekim 2025 16:10
Gece kaç defa veriyordunuz
Gündüz kaç ml yiyordu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir