2aylık Bebeğimin Uykuları 5 Dk
113 görüntüleme
S
Seher Ç. ..
6 Ekim 2025 21:12
Merhaba arkadaşlar gerçekten çok zor günler geçiriyoruz bebeğim derin uykuya geçemiyor özellikle gündüz uyutuyorum 5-6 dk sonra uyanıyor ağlama ıkınma vs yok aç kalıyor sütüm yetmiyor desem ağlardı gazını da çıkarıyor ıkınma vs yok sizce neden olabilir yaşayan varmı bu durumu ? Lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim bugün sabah 11 den akşam 9 a kadar 5 er dk uyudu sadece
B
Buse A. Y.
6 Ekim 2025 21:22
Aynı şeyleri yaşadım 4. Ayından sonra dengeyi anca sağlayabildim gerçekten allah yardımcımız olsun . Ben ayakta sallıyordum uyuyunca elektrikli ana kucağına koyup mutfakta aspiratör sesiyle uyutabiliyordum geçici ve sağlıksız bir yöntem belki ama elimden başka şey gelmemeye başlamıstı. Şimdi 1 yaşında dönüp baktığımda acaba kucağımda gezinerek uyutsam daha mı iyiydi diyorum cunku sonrasında böyle rahat ve uzun uyumaya başladı beni hissetmek ister gibi beyaz gürültüye aralıklarla devam ediyorum ya da bir klasik müzikle benim bebeğim ayağımın çıtırdama sesine dahi uyanıyordu çünkü birde öyle deneyin isterseniz
S
Saziye G.
6 Ekim 2025 21:26
İnanın muhakkak bir sıkıntısı vardır yoksa uyur dayanamaz yani. Gözden kaçırdığınız birşey vardır oğlum çok gazlıydı ona rağmen bir süre ağlar uyurdu yani tekrar gözden geçirin bence
S
Seher Ç. ..
6 Ekim 2025 21:27
Uykusu geldiğinde kucakta istemiyor anlamadım bende bazen sallayarak yada emzirerek uyutuyorum uyuyor yanından ayrılıyorum 5 dk bile sürmüyor bazen 10 dk uyuyunca seviniyorum çok küçük nasıl dayanıyor bu kadar uykusuzluğa bilmiyorum sütüm mü yetmiyor diye düşünmeye başladım :( tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
S
Seher Ç. ..
6 Ekim 2025 21:30
Şaziye hanım inanın artık aklıma gelmiyor ne olabilir ki aç desem değil altı temiz pişik vs yok gazını çıkarıyor çıkarmayınca zaten çok ıkınıyor anlaşılıyor..bide işin tuhaf kısmı ağlamıyor gülümsüyor tamam uyumasın diyorum bu sefer uyumadığı için mızmızlanıyor uykuya geçiriyorum tekrar 5 dk uyuyor tekrar aynı döngü
S
Saziye G.
6 Ekim 2025 21:37
Alt gazı olabilir mi ? Puset de uyutmayı denediniz mi orda da güzel uyurlar. Bebek arabasında veya uykuya geçirebilirsiniz.
S
Seher Ç. ..
6 Ekim 2025 21:40
Alt gazını da çıkardığında aynı süre uyuyor bide dediğim gibi ağlamadığı için gazdan şüphelenmiyorum sanırım..pusette denemek olabilir yarın gündüz uykusunda deneyim bakalım inşallah uzun uyur..eğer yine uyumazsa bide mama verip deneyeceğim aklıma da başka bişey gelmiyor..yardımınız için teşekkür ederim
S
Saziye G.
6 Ekim 2025 21:43
Umarım faydalı olur çingene beşiği de çok iyi rahatlarsınız

Rasime Ç. ..
6 Ekim 2025 22:13
Seher hanım burun temizliği yapıyormusunuz burnu rahat nefes almadığı zamanda uyku düzeni bozuluyor karnı tok altı temiz gazıda çıkıyorsa geriye burun temizliği kalıyor rahat nefes slamadıgı için olabilir ben ilk 45 gününe kadar yapmamıştım aynı sorunlar vardı Osman hocanın videosuna denk geldim ordada sıralamıştı burun temizliği diye
S
Seher Ç. ..
7 Ekim 2025 02:49
Yani düzenli olarak yapmıyorum ama tıkandığını gördüğümde yapıyorum sadece..düzenli temizlemekten mi bahsediyorsunuz?