2.ay Aşısı

140 görüntüleme
Nurcan K.

Nurcan K.

29 Ekim 2025 17:55
Yarın 2.ay aşımız var ilk çocuğum çok bir şey bilmiyorum şimdiden korkmaya başladım ateşlenir mi bişey olur mu ne yapmam lazım 🥲🥺
S

Sema E.

29 Ekim 2025 18:06
Endiselenmeyin sakın olun bebeginizde ateş huzursuzluk uyku hali olabilir bunlar normal ateşi çıkarsa vermeniz gerekiyor çıkmadan vermenize gerek yok koldan yapılan verem aşısıo aşıdan dolayı üç gün banyo yaptırmayacaksiniz o sebeple banyo yaptırın ateşi çıkarsa ne kadar vermelisiniz miktarında doktorunuza sorun
M

Merve

29 Ekim 2025 18:31
Bende çok korktum ateşi çıkmayabilir de bizim çıkmamıştı sürekli ateşini ölçün inşallah ateşi çıkmadan atlatacak 🙏🏻
A

Aysegül G.

29 Ekim 2025 18:32
Her ihtimale karşı calpol al eczaneden aşidan sonra direk verebilirsin bi zararı olmaz hem rahat atlatmasını sağlar korkma bişey olmaz inşallah
Betül .

Betül ..

29 Ekim 2025 18:34
Bende çok korkarım aşıdan o yüzden hep annem girdi aşıya bebeğimle 🥲 Zaten hemşireler bilgilendiriyor ateşi çıkarsa kaç ml ateş düşürücü hangi saat aralığında sizde olmadı sorarsınız içiniz rahatlaması açısından.Şimdiden kolay gelsin
Fatma A. U.

Fatma A. U.

29 Ekim 2025 18:38
Merak etmeyin inşallah herşey halloluyor benim de ilk bebeğim zamanla herşey oluyor
Aşıda ilk gün uyku yaptı kızıma ikinci üçüncü gün huysuzluk geçiyor ateşi olursa calpol yazmıştı doktor bir çay kaşığı içirebilirsin demişti
Nurcan K.

Nurcan K.

30 Ekim 2025 09:46
Aşıdan geldik ama emmiyor çok huzursuz sürekli ağlıyor 🥺 uyuyamadı da
Fatma A. U.

Fatma A. U.

30 Ekim 2025 12:30
Sürekli onu sakinleştirmek için beyaz gürültü açın telefondançok iyi geliyor
T

Tuğçe Ç.

2 Kasım 2025 20:04
Yarın benimde kızım 2. Ay aşılarını olucak ateşi çıkmicak diyerek pozitif düşünmeye çalışıyorum bakalım hayırlısı
Ü

Ümmühan G.

11 Kasım 2025 08:45
2 gün sonra 2. Ay aşılarımız var ben de çok korkuyorum. Süreci nasıl geçirdiniz?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir