2.ay Aşıları
111 görüntüleme

Hatice G.
20 Ekim 2025 13:51
Yarın 2.ay aşılarını olacağız. Aşıdan sonra nelere dikkat etmem lazım? Ağrı ateş olur mu, olursa şurup kullanıyor muyuz? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Esra D.
20 Ekim 2025 14:16
Merhaba kızımda bi problem yaşamamıştık hatta her zamankinden daha uzun bi uyku yapmıştı o gün, telaşlanmıştm ne oldu diye ama sorun yaşamadık. Ateş olmadı ama aşıyı vuran ebemiz ateş olursada hafif ateşte vermeyin ateş düşürücü biraz vucüt savunsun kendini demişti.aşı öncesi ateş düşürücü vermeye karşıydı benm gittiğim sağlık ocağndaki ebelerimz. Siz yine kendiniz danışın aşıyı vurdurduğunzda. İlk çockları olan anneler aşılarda aşırı heyecanlı stresli oluyor elim ayağm titriyordı önceki günden başlıyordm napıcaz napıcaz demeye :) çok şükür hiç bi aşımızda dirençli ateş vs yaşamadık.
D
Damla B.
20 Ekim 2025 14:19
Bizde ateş olmadı uyku yaptı birkaç gün fazla fazla uyudu onun dışında huzursuzluk vs olmadı. Ateş olursa da doktorunuzun yazdığı ateş düşürücüyü kullanabilirsiniz.
G
Gonca Ç.
20 Ekim 2025 14:50
Benim bebeğimde huzursuzluk yaptı , yarım saatlik ateş takibi yaptım 37.5-37.8 arasında kulak içi ve alından ayrı ayrı ölçtüğümde ateşi oluyordu ben iki günde 8 saatlik arayla toplamda üç doz parasetamol verdim
İkinci gün akşama doğru geçmişti tamamen.
Siz yine de doktorunuz ve aşıyı yapan ebe-hemşirenize danışarak verebilirsiniz.
İkinci gün akşama doğru geçmişti tamamen.
Siz yine de doktorunuz ve aşıyı yapan ebe-hemşirenize danışarak verebilirsiniz.
G
Gonca Ç.
20 Ekim 2025 14:55
Bu arada ben ilacı ateşi yükselecek diye vermedim , sosyal gülümsemesi olan bebeğim gülümsemiyordu yani huzursuzdu uykuya dalmakta güçlük çekiyordu o yüzden verdim sizde bu şekilde takip edebilirsiniz🌸
Ş
Şeyma Ş. ..
20 Ekim 2025 15:49
Bebeksadece anne sütü alıyor ise sütü korur ve ateş yapmaz. Benim bebeğim ateşlenmedi. Doktor calpol yazmıştı ateşi çıkarsa 1 çay kaşığı verebilirsin diye. Çok şükür çıkmadı