29 Günlük Kaka

68 görüntüleme
N

Nur

8 Ocak 2026 16:51
Merhaba sütüm az olduğu için mama ile besliyordum cuma günü kakasıni yaptı. pazar gününden itibaren sadece anne sütü alıyor bebeğim. Bugün 6. Günü ve hiç kaka yapmadı. Gaz ve çiş yapıyor ama kaka yapmaması normal mi acaba
Yasemin K.

Yasemin K.

8 Ocak 2026 17:11
Anne sütü alan bebeklerin 10 güne kadar kaka yapmaması normal. Eğer keyfi yerindeyse sorun yoktur, endişelenmeyin, sizi de endişelendirmelerine izin vermeyin ♥️
Yasemin K.

Yasemin K.

8 Ocak 2026 17:14
Kaka yaparken ıkınıp zorlanmış gibi yapabilir, bunun adı da infantil diskezi olarak geçiyor. Sindirim sistemleri geliştikçe o ıkınmalar, kaka yaparken zorlanıp ağlamalar, yüzde kızarmalar geçiyor, bu kabız olduğunu anlamına gelmiyor ♥️
G

Gonca S.

8 Ocak 2026 17:48
Benim bebegımde 10gun üzerine yapardı doktor atık birikmiyor ondan dedı meğer sütüm yetmıyormuş
A

Ayşegül Ü.

8 Ocak 2026 17:55
Tamamen normal, benim bebeğim demir ilacına başlayana kadar 8 - 9 günde bir yapıyordu. Eğer karnında şişlik ve sertlik yoksa endişelenmeyin. Gaz çıkışının olması iyi. Eğer bez sayısı 5-6 ise yeterli besleniyordur. Bebeğiniz huzursuzsa o zaman doktora gidin derim.
A

Ayşegül Ü.

8 Ocak 2026 17:56
Doktorumuz bize anne sütü sindirimi kolay olduğu için 10 güne hatta yeni yapılan çalışmalarla 15 güne kadar yapmamasının normal olduğunu söylemişti.
H

Hümeyra

8 Ocak 2026 18:43
Evet normal, sütün yetip yetmemesiyle de alakası yok bence kakanın. Bebeğim dev kategoride kilolu ve deli gibi emiyordu ama 8-10 günde bir yapardı hep.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir