2.5 Yaş Uyku Gerilmesi

26 görüntüleme
Pınar B.

Pınar B.

8 Kasım 2025 16:02
2.5 yasında oğlum 3 gündür gece 22 de yatıyor 3 de uyanıyor uyanmasın diye 23 de yatırdım bu sefer 5 de uyandı neden oluyor olabilir önceden 18 de yatsa sabaha kadar uyurdu
S

Sude A.

9 Kasım 2025 05:50
Aynı sorunu yaşadık bizde akşamları yeterli beslenmiyor ve açlığa uyanıyor diye yorumladım ben kendi çocuğumu aynı yaşta sizin oğlunuzla . 5 de uyanmalar bizi mahvediyordu geri uyumuyordu cnkü. Ben artık yatmadan önce ballı süt ve bi kaç tane bebe bisküvisi veriyorum bazen ekmek veriyorum sütün yanına yada evde yaptığım bi kurabiye o şekilde uyanmamaya başlad Benm oğlumda akşam 7 de bi uyurdu zor dayanırdı o saate kdr gözleri giderdi sabah 7 te kdr uyurdu şimdi bu yatarken süt verme işe yaradı bizde 9 gibi max 10 gibi yatıyor 9 buçuk 10 gibi uyanıyor
Pınar B.

Pınar B.

9 Kasım 2025 07:30
Ahhh keşke sude hanım oğlum asla süt içmeZ muzlu öğün hazırlardım önceden sabaha kadar uyurdu şimdi muz değil dünyayı yese uyumuyor doktorumla iletişime geçeceğim hem beni hemde kendisini yıprattı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir