25 Günlük Uyku Sorunu

129 görüntüleme
Ş

Şerife K.

8 Ekim 2025 09:58
25 günlük bebeğim çok huzursuz gazını çıkartıyorum besliyorum altını değiştiriyorum ama yine de uyumuyor sabah 5 ten beri uyanık. Ağlıyor kucağımdan bırakınca ve sürekli beslenmek istiyor. Erkenden atak haftasına geçmiş olabilir mi başka sorunu mu var
A

Ayşegül Ü.

8 Ekim 2025 10:27
Bende de aynı durum vardı bebeğimin gazini çıkarıyordum ama bayağı bir gazlıydı o yüzden ağlıyormuş doktora gittiğimizde öğrenmiştik ve çok şaşırmıştım çünkü bebeğimin gayet gazini çıkarıyordum doktor bazı bebekler böyle olur yoğun gaz problemi yaşar dedi.
Ş

Şerife K.

8 Ekim 2025 10:27
Nasıl çözdünüz sorunu
A

Ayşegül Ü.

8 Ekim 2025 10:28
Benim bebeğim meme rahatladığı için beslenmek istiyordu çünkü gaz onu sıkıştırıyordu belki sizde de böyle bir durum vardır rahatlama ihtiyacı hissettiği için beslenmek istiyordur
A

Ayşegül Ü.

8 Ekim 2025 10:29
Yani şerife hanım benim buradaki konularım zaten hep gazla alakalı, masaj yağı aldım ve karnına masaj yaptım bisiklet hareketinin faydasını gördüm yediklerime içtiklerime dikkat ettim, kiraz çekirdeği kemerinin çok faydasını gördüm çünkü sıcaklık karnını yumuşattığı için daha kolay gazini çıkarabilldi  ama hiçbiri %100 çözüm olmadı şu an neredeyse üç aydayız ve daha yeni hafifledi diyebilirim bir de bebeğiniz erkek mi çünkü genelde erkek bebekleri daha gazlı oluyor
Ş

Şerife K.

8 Ekim 2025 10:31
Bebeğim kız ve bugün başladı bu sorun bizde öncesinde yoktu. Gece gündüz böyle mi olacak bu çocuk diye endişe ediyorum artık. Sürekli aynı mıydı belirli saatlerde mi böyleydi
A

Ayşegül Ü.

8 Ekim 2025 10:42
Sürekli böyleydi aslında yani kolik bir bebek değildi sadece yoğun gazi vardı. Ama bir arkadaşımın kız bebeği böyleydi kolik bir bebekti ve akşam saatlerinde durmuyordu. 50. günde rahatladık demişti, şimdi bebeğinizin sindirim sistemi zamanla geliştiği için böyle geçiş aşamalarında zorluklar olabiliyor yani biliyorum çok zor siz de huzursuzsunuz bebek huzursuz ama inanın hemen hemen her bebek bu aşamalardan geçiyor ve inşallah günden güne de iyileşecek geçecek. Eğer uyumamaya devam ederse doktorunuza gidin isterseniz o hem teşhisi koyar hem de probiyotik veya gaz damlası desteği verebilir.
Ş

Şerife K.

8 Ekim 2025 10:53
Çok teşekkür ederim Ayşegül hanım. İçimi biraz olsun rahatlattınız. Umarım bu sadece bu günlük olur ve sizin dw bebeğiniz en kısa sürede gaz sorununu çözer.
A

Ayşegül Ü.

8 Ekim 2025 10:57
Rica ederim şerife hanım siz harika bir annesiniz bebeğiniz için gelip burada bir çözüm arıyorsunuz, zamanla her şey daha iyi olacak ,sevgiler🫂🌻
İ

İrem

8 Ekim 2025 13:41
Benim de erkek bebeğimde görece geç zamanda başladı ama 2. Ve 3. Aylarda gaz sancıları çekti hala da çekiyor :( sabsiplex damla kullanıyoruz doktor tavsiyesi ile. Şu anlık normal ama devam ederse doktorunuza danışıp siz de böyle bir damla kullanabilirsiniz sanırım 🙏🏻 hemencik geçsin inşallah
Tuba F.

Tuba F.

8 Ekim 2025 14:25
İrem hanım sapsiplex
gaz damlasını günde kaç kez ve kaç damla kullanıyorsunuz? Biz 5 aylığız ve 4. Ayda aşırı gaz sorunumuz başlad
İ

İrem

8 Ekim 2025 16:21
6-7 kereye kadar sıkıntı olmaz kullanabilirsiniz dendi ve 10 damla kullanıyoruz (önceden 8 damla kullanıyorduk) tabii doktorunuza danışmanız gerekir mi bilemiyorum benim doktorum bu şekilde önermişti Tuba Hanımcığım
Z

Zehra Ç.

8 Ekim 2025 16:28
Merhaba benim bebeğimde kız. Rahatlıkla gazını çıkardığı halde ağlıyor kaskatı kesiliyordu. Ağrısı olduğu için de sürekli memeye geliyordu emdikçe midesi doluyor gazı artıyor hazımsızlık başlıyordu. Devlet hastanesinde doğum yapan görümceme doktor probiyotik damla önermiş. Artık yenidoğanlara da veriyoruz diye. Son çare onu denedik. Çok rahatladı bağırsak hareketleri çok şükür daha iyiyiz. Gaz sancısı olduğunda banyo kovasına ılık su doldurum belden aşağısını suyun içinde bekletip karnına masaj yapıyordum. Doktorlarda erkeklerde çok olur dedi ama çevremdeki gazlı bebeklerin hepsi kız.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir