2.5 Aylık Gündüz Uykusu
93 görüntüleme
C
Ceren K. ..
14 Ağustos 2025 16:04
Kızım 2.5 aylık ve gündüzleri uykusu hiç 30 dkyi geçmiyor bazen 30 dk bile sürmüyor düşünün Max uykusu 30 dk nasıl yol izleyecegimi bilmiyorum bu haftalar gece uykusuna geciside çok zorlaştı benim gibi olanlar veya çözümü olanlad var mi
M
Melike G. ..
14 Ağustos 2025 16:13
Gündüz uykuları normal 30 dk 1 saat arası olabiliyor şekerleme uykuları rutin oluşturmaya çalışın uyanıklık süresi Max 1.5-2 saat olsun arada uykular olsun kısa kısa

Fadile B.
14 Ağustos 2025 16:16
Bebeğiniz yavaş yavaş atak Haftasına geçiş yapıyor belki Bebeğinizin bu süreci erken başlamıştır ve gaz sorunu olmadığından da emin olun Her beslenmeden sonra gazını alın ne olur ne olmaz gazı olmayınca bebekler daha rahat uyuyor
C
Ceren K. ..
14 Ağustos 2025 16:23
Gaz problemi şükür yok uykuları o kadar hafif ki karartma perdesi düşünüyorum gunduzlwei icinde
H
Hülya A. ..
14 Ağustos 2025 17:22
Benim bebeğim de 3 gün sonra 4 aylık olacak aynı postu sabah ben de açtım 2 aylık olduğundan beri uykuları en fazla 30 dk ve ne yaparsam yapayım uzamiyor. Ayrıca akşama doğru çok huysuzlaniyor uykusunu alamadığı için. Yani atak olsa iki ay surmez herhalde ya da bazı bebekler böyle bilemiyorum. İnşallah düzelir .
C
Ceren K. ..
14 Ağustos 2025 18:06
Ya çok zor cidden uykusuz kalıyor gece uykusuna gecemiyor zorlanıyor ben kendi konforumdan ziyade bebeğimin ağlamalarına üzülüyorum o kadar özeniyorum ki düzenli uyuyan bebeklere