2,5 Aylık Gaz Problemi
86 görüntüleme
İ
İ. S.
22 Ekim 2025 20:03
Doğduğundan beri gaz problemi yaşıyoruz başlarda çok anlamadık hatta. Sonra probiyotik vermiş doktor biz gaz damlası sandık onu tabi fayda etmedi hatta bağırsak çalıştırdığı için daha da artmış olabilir gazı diyen oldu bilmiyorum. Şimdi de gaz damlaları kullanıyorum. Sonrası için alışkanlık yapar mı bu damlalar ? Ve gaz problemi bittiğini ben nasıl anlayacağım? 3. Ayda bitebilir diyorlar ..Sabah 4-6 saatlerinde özellikle ağlayarak uyanıyor. Akşam belli saatlerde de ağlıyor. Daha iyi birönerisi olan var mı ne yapabiliriz
S
Sema A. ..
22 Ekim 2025 21:28
Gaz damlası bağımlılık yapmıyor. Sadece doktorlar bu konuda ikiye ayrılmış durumda kimisi kullanmalı işe yarıyor diyor kimisi gereksiz bir işe yaramaz diyor. Ben kendi bebegimde kullanmak istedim ve kullandım. Tamamen geçirmesede bebegim biraz olsun rahatladı. Ne zaman bırakmanız gerektiğine bebek karar veriyor. Karnına zeytinyağı ile masajda yapabilirsiniz.
S
Sema A. ..
22 Ekim 2025 21:31
Gaz problemini nasil anlayacağım demişsiniz ona da cevap vereyim aniden bitmiyo tabi ama azaldığını gözlemleyeceksiniz bebeğinizde. Yavaş yavaş gazını daha kolay çıkarmaya başlayacak ve ağlamaları azalacak. Yani zamanla kendiliğinden o geliştikçe geçecek ve sizde fark edeceksiniz
T
Tuğçe A. Y. ..
22 Ekim 2025 21:52
Bizde gaz problemini 6 ay çektik kiraz çekirdeği kemerler patikler dahil damlalarıda kullandık çok da işe yaramadı biberondan emerken hava alıyor bu sebeple olur dediler emzirdim yine oldu gaz çıkarabilmesi için egzersiz hareketleri yaptım kucağıma alıp karşıya bakıcak şekilde oturtarak gezdırdıgımde rahatlıyordu direk susuyordu yani kriz bitiyordu ama gecmıyordu hamak salıncak aldım o rahatlattı bizi Allah yardımcın olsun her gece kucağımızda zar zor uyutup seviniyorduk umarım geçer uzun sürmez
İ
İ. S.
23 Ekim 2025 07:42
Çok teşekkür ederim sağolun .Deniycem damla kullanınca rahatlıyor ama aradan bayağı zaman geçtikten sonra ama. Bazen diyorum acaba gaz damlası da mı tekrar daha fazla sıkıştırıyor çocuğu