23 Günlük Bebek Sürekli Ikınıyor
82 görüntüleme
S
Sena Ö.
6 Ekim 2025 14:05
Merhaba herkese kızım 23 günlük ve son birkaç gündür sürekli ıkınma tarzında kendini sıkıyorbundan dolayı çoğu zaman uykudan da uyanıyor ve uykusu çok azaldı. Gaz mı başka bir şey mi anlayamıyorum. Aynı durumu yaşayan var mı?
D
Damla B.
6 Ekim 2025 14:08
Benim kızım da sürekli ıkınırdı.uyurken bile ses çıkarırdı ıhh ığh diye.hatta çoğu kişi amma görültülü bebek dedi 😅 1.ayından sonra azaldı bu sesler 2.ayından sonra bi daha olmadı.gazdan kaynaklı diye düşünüyorum çünkü hep gürültülü kaka yapardı hatta fışkırtırdı her tarafa.gaz damlası da kullandık masajlar da yaptık ama dediğim gibi 40ı çıktıktan sonra azalarak bitti
S
Sena Ö.
6 Ekim 2025 14:10
Benimki de aynen tarif ettiğiniz gibi gürültülü yapıyor kakasını ve fışkırır tarzda. Sıpa genelde de altını açtığımızda yapıyor hatta😂😂 peki kızınız kolik miydi? Gün içinde ağlama krizi oluyor muydu? Biz de damla kullanıyoruz şimdi ama pek faydası olmadı. Umarım 1.ayından sonra bizim de azalarak biter :,)
D
Damla B.
6 Ekim 2025 14:13
Yok kolik değildi hatta ağlamazdı bile.şükürler olsun sakin bir bebekti.hatta ilk ağlayışını aşıda duydum desem yeridir.marka ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama sabsimplex kullandık biz hep iyi geliyordu.

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
6 Ekim 2025 14:15
Merhaba büyük olasılık gaz yüzünden ikiniyor bebeğiniz özellikle üçüncü aydan sonra düzene girmeye başlıyor. Karın üstü kontrollü şekilde yatırirsaniz faydasıoluyor.ama lütfen uyanıkken başındayken çevirin uykunuz bastırırsa düzeltin
S
Sena Ö.
6 Ekim 2025 14:25
@Damla Beşir 🧿maşallah. O damlaya da bakacağım teşekkürler
S
Sena Ö.
6 Ekim 2025 14:25
@Uzm. Hemşire Fatma Tanrıöver çok teşekkürler