2 Yaş Uyku Problemi

68 görüntüleme
M

Melisa Ç.

10 Eylül 2025 16:38
Gitmediğim doktor almadığım uyku eğitimi kalmadı ya ben başarasız bi anneyim ya da çocuğum uykuyu sevmiyor fakat bünye dayanmıyor artık belki burda gerçekten işini seven bilgili bi eğitmen cıkar :(
2 yaşında kızım var sabah saat 6-7 arası kalkıyor öğlen 12 de 2 saat uyku yapıyor akşam 8-9 uyuyor buraya kadar sorunsuz fakat saat 10 dan sonra çocuğa noluyosa kurulu alarm gibi saat bası yarım saatte bir ya uykusunda ağlıyor ya da uyanıyor
Biberonu gösteriyo mama mama diye 3-4 ay boyunca geceleri tek biberon veriyordum son 2 haftadır gece 2 sabaha karşı 1 biberon vermeye basladım cunku asla ıcmeden uyumuyor durmuyo ben napabilirim normal mi bu durum veya nasıl bi yol izlemeliyim
S

Sedef Y.

10 Eylül 2025 21:29
Ben uyutmadan 1.5 saat once muhallebi yediriyorum onu tok tutsun diye acıkıyor olabilir mi denediniz mi bunu
P

PERİ U. |. S. Ö. ..

10 Eylül 2025 21:35
Gündüz beslenme düzeni nasıl? Bunu alışkanlık haline getirmiş gibi görünüyor. Artık konuşarak anlatabileceğiniz bir yaşa gelmiş, gündüz artık gece biberon olmadığını mamanın bittiğini onun büyüdüğünü mamaya ihtiyacı olmadığını anlatarak gece uyanmalarında sabırlı davranmalısınız. Uyutma odaklı olmayın sakinleştirme odaklı olun. Gerekirse odadan çıkın sakin vakit geçirin. Işık açmadan, sessiz sakin bir ortamda. Birkaç gece talep edecektir ama sonrasında mama bulamadikca uyanmaları da azalacaktır. Burada inatlaşmamaya özen gösterin net olun mama yoksa yoktur ama uyutmaya odaklanmayin destek verip uyusun diye mücadele etmeyin
M

Melisa Ç.

11 Eylül 2025 09:07
Gündüz 8-9 gibi kahvaltıda omlet salatalık peynir yiyor mesela öğlen 12 de çorba içiriyorum uykuya geçiyoruz kalkınca da meyve veriyorum akşam 6-7 gibi yemek yiyoruz köfte pilav et tavuk veya sebze canı istemezse bazen yine çorba gibi gidiyor sonra uyutuyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir