2 Yaş Uyku Problemi

125 görüntüleme
M

Melisa Ç.

1 Eylül 2025 21:08
Sabah 7 de uyanıyor 12 de 2 saatlik öğle uykusu akşam 8:30-9 arası uyku yapıyor fakat tüm gece ağlıyor kalkıyor devamlı mama istiyor 7 ölçek 210 ml den 2 kez mama yapıyorum uykuya devam ediyor yani acaba normal mi bu durum bu kadar uyanması napmam lazım bilmiyorum 2 senedir cok yoruldum uyku acısından
Yasemin A. .

Yasemin A. ..

1 Eylül 2025 21:27
Melisa hanım merhaba bu son zamanlarda olan bir şey mi
M

Melisa Ç.

1 Eylül 2025 21:28
4-5aydır bu şekildeyiz yasemin hanım
M

Melisa Ç.

1 Eylül 2025 21:29
Gündüz uykusu deliksiz ama akşam uyuttuktan 1 saat sonra ağlamaya başlıyor çoğunlukla gözleri kapalı bazen kalkıyor uyandırıyor
A

Ayşe N. C.

1 Eylül 2025 21:39
Bacım aynısı bende de var kızım 2 yaşında resmen ağlama krizleri geçiriyor uyku gerilemesi yaşıyor 2 yaş sendromu diyoruz ama biz analar yıldık sabırlı ol bunda geçecek
G

Gökçe G.

2 Eylül 2025 10:09
22 aylık oğlum 2 aydır bu şekildeyiz hatta bazen gece uyanıyo 3-4 saat uyumuyor bende yıldım resmen gündüz uykuda sıkıntı yok ama gece bu sekıldeyiz
S

Seda T.

2 Eylül 2025 11:23
Benimki de 2 yaşında uyku tamamen problem olmaya başladı memeyi de bırakınca sabah 9 gibi uyanıyor öğlen 3 gibi uyuyor gece 12 yi buluyor direniyor ve sürekli memeyi bırakınca telefonla uyumak istiyor nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum 😞 telefona baktıkça vicdanım sizlıyor ama asla bırakmıyor
N

Nilay O. ..

3 Eylül 2025 05:43
Benim ikizlerimden biri de doğduğundan beri diyebilirim uyku problemi var şuan 1.5 yaşında ama dediğiniz gibi gündüz yaklaşık olarak 2 saat uyur ama gece saat başı uyanık ve sabah 5.30 da uyanıyor çok yorucu gerçekten
Yasemin A. .

Yasemin A. ..

4 Eylül 2025 17:19
Arkadaşlar cevap veremediklerim instagramdan yazabilir mi :)
Osman hocamız sayesinde bir çok anne ile iletişim halindeyim.Arada sorusunu görmediğim bana instagram ulaşsın.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir