2 Yaş Uyku Gerilemesi

84 görüntüleme
E

Emel T.

20 Ağustos 2025 09:34
Merhalar , bebeğim suan 1 yaş 23 aylık. 2 yaşına girecek Eylül ayında . Çok güzel düzenli uykusu vardı( akşam 9, sabah 7-7.30 kalkış ) ancak son bir haftadır gece sürekli uyanmalar , uykuya dalmada sorun yaşıyoruz . Bu durumu yaşayan annelerimiz var mı ?
S

Santi

21 Ağustos 2025 17:54
Oğlum 23 ağustos 2 yaş olacak bi aydır aynı durumdayız çözüm bulamadım hala gece 3 4 kere uyanıyor ama yanında uyuduğum Zaman uyanmıyor gece gece balkona çıkmak isitor oynamak istiyor mama içmek istiyor istediğini yapmayınca ağlıyor
E

Emel T.

21 Ağustos 2025 18:26
Bizim o şekilde değil aslında , gözleri kapalı ağlıyor uyumak istiyor ama yataktan mı yoksa kalan 2 dişimi zorluyor anlam veremedim . Yerde halıda yatıyoruz resmen 😃😂 o şekilde ikimizde bir saat falan uyuyakalıyoruz artık
A

Ayşe S. ..

22 Ağustos 2025 21:38
Benimki de bir hafta sonra 2yasina gireck gündüz uykusuna
direnme var uyumak istemiyor asla.gece de çok sık uyanıyor
E

Emel T.

22 Ağustos 2025 21:56
Geçici bir süreçmiş sanırım yaşayan arkadaşlar o şekilde söylüyor inşallah öyle de olur 🙏 uyusun da büyüsün minikler
B

Buse

26 Ağustos 2025 03:27
Bizimde 20 aylık 7 7 buçukta kalkan oğlum 5 te kalkar oldu sürekli ağlama inatlaşma ne zaman geçiyor acaba
E

Emel T.

26 Ağustos 2025 05:13
Bu gece sabah 4 gibi uyandı tekrar uyuttum falan Bizimde öyle geçiyor hemen hemen her gece 4 te uyanıyor :( arkadaşımın çocuğu daha büyük o da bu süreçlerden geçmiş belirli bir düre gidiyor bu şekilde ama geçiyor dedi . İnşallah öyle de olur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir