2 Yaş Uyku Gerilemesi
84 görüntüleme
E
Emel T.
20 Ağustos 2025 09:34
Merhalar , bebeğim suan 1 yaş 23 aylık. 2 yaşına girecek Eylül ayında . Çok güzel düzenli uykusu vardı( akşam 9, sabah 7-7.30 kalkış ) ancak son bir haftadır gece sürekli uyanmalar , uykuya dalmada sorun yaşıyoruz . Bu durumu yaşayan annelerimiz var mı ?
S
Santi
21 Ağustos 2025 17:54
Oğlum 23 ağustos 2 yaş olacak bi aydır aynı durumdayız çözüm bulamadım hala gece 3 4 kere uyanıyor ama yanında uyuduğum Zaman uyanmıyor gece gece balkona çıkmak isitor oynamak istiyor mama içmek istiyor istediğini yapmayınca ağlıyor
E
Emel T.
21 Ağustos 2025 18:26
Bizim o şekilde değil aslında , gözleri kapalı ağlıyor uyumak istiyor ama yataktan mı yoksa kalan 2 dişimi zorluyor anlam veremedim . Yerde halıda yatıyoruz resmen 😃😂 o şekilde ikimizde bir saat falan uyuyakalıyoruz artık
A
Ayşe S. ..
22 Ağustos 2025 21:38
Benimki de bir hafta sonra 2yasina gireck gündüz uykusuna
direnme var uyumak istemiyor asla.gece de çok sık uyanıyor
direnme var uyumak istemiyor asla.gece de çok sık uyanıyor
E
Emel T.
22 Ağustos 2025 21:56
Geçici bir süreçmiş sanırım yaşayan arkadaşlar o şekilde söylüyor inşallah öyle de olur 🙏 uyusun da büyüsün minikler
B
Buse
26 Ağustos 2025 03:27
Bizimde 20 aylık 7 7 buçukta kalkan oğlum 5 te kalkar oldu sürekli ağlama inatlaşma ne zaman geçiyor acaba
E
Emel T.
26 Ağustos 2025 05:13
Bu gece sabah 4 gibi uyandı tekrar uyuttum falan Bizimde öyle geçiyor hemen hemen her gece 4 te uyanıyor :( arkadaşımın çocuğu daha büyük o da bu süreçlerden geçmiş belirli bir düre gidiyor bu şekilde ama geçiyor dedi . İnşallah öyle de olur