2 Yaş Sendromu mu

111 görüntüleme
Hatice C.

Hatice C.

16 Ekim 2025 19:57
Herkese hayırlı akşamlar hocalarımıza da şimdiden teşekkür ediyorum emeklerine bilgilerine sağlık. Benim sorum 2 yaşında ki kızım günde 3, 4 kere büyük tuvaletini yapıyo acaba normal bişey mi yoksa sıkıntılı bi hâl mi bezleniyo sık pişiği oluyor pişik kremleri faydasız pudra kullanmaya da başladım kremlerle dönüşümlü o şekilde iki gün iyi durumda sonra yine başa dönüyor.bide kardeşi oldu onu değil de bizi kıskanıyor sakin karşılayıp geçici bı dönem olduğunu düşünüyorum yinede bi danışmak istedim
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

16 Ekim 2025 21:21
Merhaba kaka sayısı normal sınırda ancak geçmeyen pişik düşündürücü. Bununla ilgili Instagramdaki paylaşımima göz atarak durumu değerlendirin derim hangi pişikte doktora basvurmaliyiz gönderimine göz atın https://www.instagram.com/uzman_pediatri_hemsiresi?igsh=ZG1idXU5dTI2emc=
Hatice C.

Hatice C.

16 Ekim 2025 21:27
Teşekkür ederim
Dilek

Dilek

21 Ekim 2025 22:32
Mrb kızım 2 yaş 4 aylık doğduğu günden beri mama içmesinde ek gıdada problem vardı hala yemiyor yemekistemiyor her ögün hergün böyle bi gün yemek istemedi bi sorun olduğunudüşünüyorum acaba psikolojikmi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir