2 Yaş Sendromu
123 görüntüleme

Gözde Ö.
11 Ağustos 2025 09:50
Bebeğim 15 aylık 2 yaş sendromlarının görülmeye başlamış olma ihtimali var mı? Kendi kaşıkla çatalla yemek yemek istiyo, suluğundan değil bardaktan içecekleri içmek istiyo, daha sinirli olmaya başladı. Aynı durumu yaşayan var mı?
G
Gizem G.
14 Ağustos 2025 20:40
Benim kızım da 24 aylık sinir krizi geçiriyor geceleri uykudan uyanıp normal mi bilemedim çok endişe ediyorum bazen kendine zarar veriyor ekran izliyor ondan mı yoksa sendromdan mı bilmiyorum böyle olan varsa beni bilgilendire bilir mi acaba
S
Sultan K.
15 Ağustos 2025 19:55
Benim kızım 22 aylık resmen şuan küçük ergen gibi geziyor ortalıkta , herseyi kendi yapmak istiyor sinirleniyor bazen bize bağırığ kızıyor bence bu yaşadığınız süreç normal şuan bana kalırsa bi sıçrama yaşıyorlar kendilerini tamamen keşfediyorlar , bize de sabırlar diliyorum 😂
E
Ebru P.
12 Ekim 2025 23:11
Lütfen yardimci olun
25 aylık kızım gündüz 1 saat uyur gece yatmadan karnını doyurur altını temizler oda ısısını ayarlar yatirirdim deliksiz 10 saat uyurdu çocuğuma bişey oldu ne gündüz uyuyor ne gece gündüz çok inatciyiz isyan modunda geziyor gece uyuyor yarım saatte bir kalkıyor delirmek üzereyim çocuğumu taniyamiyorun nedir bu 2 yaslami alakali ne yaşıyoruz biz lütfen yardımcı olurmusunuz
25 aylık kızım gündüz 1 saat uyur gece yatmadan karnını doyurur altını temizler oda ısısını ayarlar yatirirdim deliksiz 10 saat uyurdu çocuğuma bişey oldu ne gündüz uyuyor ne gece gündüz çok inatciyiz isyan modunda geziyor gece uyuyor yarım saatte bir kalkıyor delirmek üzereyim çocuğumu taniyamiyorun nedir bu 2 yaslami alakali ne yaşıyoruz biz lütfen yardımcı olurmusunuz