2 Numara Biberon Ucu Kay Aya Kadar Kullanılır

233 görüntüleme
E

Eda K. ..

31 Ağustos 2025 05:47
Çalışıyorum bebeğime bırakacağım 2 numaralı biberon ucu var Acaba kaç aylıktan itibaren ne zamana kadar kullanılabiliyor bilgisi olan var mı
H

Hülya A. ..

31 Ağustos 2025 06:27
3 aylıkken başladık biz 2 numara kullanmaya 4 aylık şu an sanırım 6 aya kadar bunu kullanicaz .
Esma U.

Esma U.

31 Ağustos 2025 08:29
Philips aventler alınca 2 numara ile geliyor değil mi ben onla başladım bebeğim 5 aylık 4 numara kullanıyorum. Hülya hanım sizin de yükseltmeniz lazım. Bebeğiniz emerken yorulup nefes nefese kalır gibi oluyorsa vs. Çok uzun sürede bitirir yorulur 4 ay için 2 numara çok düşük. 6 ayda 5 numaraya geçiliyor.
H

Hülya A. ..

2 Eylül 2025 05:54
Bebeğim kolik olduğu için hızlı bitirmemesi gerekiyordu mamasını o yüzden epey yavaş akışlı kullandık. Dr browns kullanıyoruz biberon olarak bunun 2 numarası avente göre daha hızlı akıyor.
E

Eda K. ..

2 Eylül 2025 14:05
Eczaneye danıştım 2 numara 6-18 ay dedi
H

Hülya A. ..

2 Eylül 2025 17:40
Her marka için aynı düzen mi acaba
Esma U.

Esma U.

2 Eylül 2025 20:04
Anladım hülya hanım 🙏 evet her markanın farklıdır tabiki. Eda hanım Hangi markaya dedi eczacı. Eğer Philips için dediyse 2 numara düşük kalır.
E

Eda K. ..

4 Eylül 2025 05:42
Evet philips avent
S

Saniye K.

4 Eylül 2025 13:36
Benim bebeğim 8 aylık doğduğu günden beri Philips aventin yeni doğan ucunu yani 2 numarayı kullanıyorum hiç değiştirmedim bi rahatsızlıkta görmedim bebeğimde ilk zaman nasıl içiyorsa şuan da öyle
Esma U.

Esma U.

4 Eylül 2025 21:17
Saniye hanım Kaç ml ı kaç dk da içiyor? Bebek yorulur çeke çeke ama az gelmesine alıştırıldıyda bir şey diyemem. Eda hanım Biz 5. Aya geçmeden 4 numaraya geçtik. Deneyerek de bakabilirsiniz bebeğinize. Zaten şimdi olmasa bile sonra yükselteceksiniz. Bi 3 numarayı deneyin bebeğiniz rahat çekiyorsa devam edersiniz. Kaç aylık bebeğiniz?
Esma U.

Esma U.

4 Eylül 2025 21:28
https://app.hb.biz/2UBoblPdFxfe
Bakın bu 4 numara 3+ diyor zaten 3 ay üzeri 5 numarada da 6+ yazıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir