2 Buçuk Aylık Bebeğim Ikınmaktan Uyuyamıyor

80 görüntüleme
Ö

Özge K.

16 Ağustos 2025 10:29
Normal mi bu durum arkadaşlar sürekli ıkınıyor gaz için mi kaka için mi ıkınıyor bilmiyorum ama uykısndan resmen ıkınarak uyanıyor gece gündüz farketmedn yaşayan var mı durumu yada atlatan ne zaman geçer nasıl geçer
C

Ceren ..

16 Ağustos 2025 10:36
merhaba iki aylık bebeğim aynı durum var sabaha karşı ıkınarak sağa sola dönüyor bacaklarını kendine çekiyor normal bi durum diye biliyorum ama yine de bilen biri aydınlatırsa iyi olur
Dilara K.

Dilara K.

16 Ağustos 2025 10:38
Merhaba benim de bebeğim ıkınarak uyanıyor uykusunda ıkınıyor acaba bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi gaz damlası kullanıyorum gaz masajı da yapıyorum ama hiç gitmiyor
G

Gamze P.

16 Ağustos 2025 10:46
Arkadaşlar gazdan dolayı yapıyor malesef yaşayan bir anne olarak elimizden geldiğince gaz masaji yapın gazını çıkartmadan uyutmayin gazını çıkartsak bile uykuda bile gazlaniyo ama en azından aşağı inmeden kendi uğraşı ile çıkartabilir
Ş

Şeyda B.

16 Ağustos 2025 11:00
Merhaba probiyotikli damla ve gaz için şurup kullanın bağırsaklar olgunlaşmadığı için bu şekilde oluyor
Z

Zeynep Ö.

16 Ağustos 2025 11:02
Drumuz bağırsaklae daha tam gelişmediği için normal dedi bize gaz damlası değil kimyon çayı önerdi ama en enkilisi masaj ve ı love you masajı bol bol masaj yapın dedi geçicek inşallah 3 aylık ken hafifliyormuş

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir