2 Buçuk Aylık 10 Gündür Kaka Yapmıyor

96 görüntüleme
A

Ayşe S. G.

10 Ekim 2025 05:18
Sadece anne sütü ile beslenen bebeğim hergün kaka yaparken birden bişey oldu 10 gündür kala yapmıyor 10 güne kadar normal dendiği için bekledim ama artık bugün 10. Gün ve ne yapmam gerekiyor kilo alımı iyi keyfide yerinde ama ben kafaya çok takıyorum
Emine D.

Emine D.

10 Ekim 2025 05:21
Sağlık ocağındaki takip eden ebeler genelde numaralarını veriyorlar isterseniz bi arayıp danışın içinizrahatlar belki
A

Ayşe S. G.

10 Ekim 2025 05:22
Evet bugün gideyim bakalım ne diyecekler
A

Ayşegül Ü.

10 Ekim 2025 05:40

Ayşe hanım merhaba dün ben de aynı başlığı açmıştım benim bebeğim de 84 günlük ve yedi gündür kaka yapmıyor sadece anne sütüyle besleniyor, bu zamana kadar gayet iyi bir şekilde yapıyordu bu bir haftada bir şey oldu bugün doktora gideceğiz biz de
G

Gözdenur A.

9 Kasım 2025 13:09
Sorununuzu çözdünüzmü bilmiyorum ama aynı şeyleri yaşadım. Düzenli özel hastaneye gidiyordum, zayıf bir bebekti genetik faktörler olabilir vs dediler azar azar kilo alıyordu.bağırsak düzenleyici kullanmamıza rağmen 20 günü bulduğumuz oluyordu. Doktor doktor gezdim. En son doymadığını söyledi doktor mamaya başladım. Düzeldi.
F

Ferihan

9 Kasım 2025 19:42
Benim bebeğim de öyleydi doktor olabileceğini söyledi ne zaman ki ek gıdaya geçtik sorun ortadan kalktı her gün normal şekilde yapmaya başladı. Zeytinyağı ve ılık suya oturtma deneyebilirsin demişti doktorum. Bebeğim rahatsız da değildi durumdan 8 günde bir kaka yapıyordu ek gıdaya başlayana kadar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir