2 Aylık Uyku ve Huzursuzluk Sorunu

129 görüntüleme
L

Liva K.

31 Ekim 2025 06:19
Bebeğim daha yeni iki aylık oldu. Normalde gecd uykusuna rahat geçerdi gece uyandığında emer hemen geri uyurdu şimdi aslagece uykusuna geçemiyor geceleri emmeye geri kalkınca 1-2 saat uyumuyor hiçbir pozisyonda durmuyor kucaktan indirdiğin an uyanıyor uykusunda ağlıyor gündüzleri en fazla15 dakika uyumaya başladı aynı sorunları yaşayan var mı
E

Elif N.

31 Ekim 2025 06:33
Ben de buna benzer şeyler yaşamıştım. Kendi kendine gazını çıkarana kadar da sürdü. Gaz sorununuz mu var?
H

Hilal A.

31 Ekim 2025 08:12
1.5 aylık dönemdeyiz aynı sorunu yaşıyorum sürekli ağlama krizleri. Doktorlarla görüştüğümde sadece damla verip gönderiyor. Ayak hareketini yaptırdığımda gaz çıkarıyor fakat 5 dakika sonra tekrar ayaklarını çeke çeke ağlamaya başlıyor.
D

Dilan

31 Ekim 2025 11:12
Aynı sorunu bende yaşıyorum şuan bir gündür uykusuzum bebeğim uyumuyor yarım fitil verdim sorunu gaz değilmiş
L

Liva K.

31 Ekim 2025 11:14
Gaz sorunumuz yok aksine çok rahat kakasını gazını yapıyor
L

Liva K.

31 Ekim 2025 11:16
@Dilan Özen bazı bebekler 4. Ay atağına erken giriyormuş onu mu yaşıyoruz acabs
D

Dilan

31 Ekim 2025 11:29
Benim bebeğimyeni bir aylık oldu düne kadar gündüzleri çok rahat uyuyor gece uyumuyordu şuan gece 2den beri dediğiniz gibi 15 dk uyuyor bi daha ki uykusu çok geç oluyor meme emince direk bayılıyor böyle döngü oldu bugün sanırım stresim süte geçti
E

Ece S. Y.

2 Kasım 2025 18:18
Merhabaa, bizde bugün 53 günlük olduk ve yaklaşık 15-20 gündür aynı durumdayız. Başta gaz sandım, durum meme reddine kadar ilerledi; bütün gün tüm çabalarıma rağmen asla uyumuyor ve emmiyordu, sürekli huzursuzdu ve artık en son akşam üzeri 19.30 gibi katılarak ağladıktan sonra zar zor susturup uyutuyorduk ki bütün günün yorgunluğuyla hiç kıpırdamadan uyuyordu. Benim kendi adımıza yaptığımız çıkarım bebeğimin hem uykusu olması ve hemde uykuya direnmesi… Sabah 06.30-07.00 gibi uyanıyor ve gün aydınlandıktan sonra tekrar uykuya geçemiyordu. Bende çokça çabaladıktan sonra pes ediyordum fakat bir gün çabalamaktan o kadar yoruldum ki aldım bebeğimi çıktım yürüyüşe; bebek arabası giderken uyuyor, durduğunda uyanıyordu gene direniyordu ama en azından biraz olsun kesikte olsa uyuyordu. Eve dönünce emzirmeyi teklif ettim yarı uykulu kabul etti ve emerek memede rahatlayıp uyudu. Hala tam olarak aşabilmiş değiliz fakat bizim için durum uykusu olduğu için emmek istememesi ve ememediği için açlıktan ve stresten uyuyamamasından kaynaklanıyormuş. Sizde belki saat farkıyla aynı durumu yaşıyor olabilirsiniz. Günün ilk uykusunda ve gecenin ilk uykusunda bu dönemde farkındalık arttığı için zorlanıyorlarmış. İlk uyku öyle ya da böyle gecikince ya da kaçınca devamıda çok çok zor oluyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir