2 Aylık, Nasıl Oyalayabilirim?
98 görüntüleme
C
Ceren E.
19 Ağustos 2025 15:27
Bebeğim iki aylık, gündüz kısa uykular dışında hep uyanık ve ilgi istiyor. Uyandıktan sonra bi 10 dk duruyor kendi sonrasında huzursuzlanıyor. Bol bol sohbet ediyorum, ninni/şarkı söylüyorum, evde gezdirip renkli kartları gösteriyorum. Başka nasıl oyalayabilirim, tükendim
D
Damla B.
19 Ağustos 2025 16:03
Ben piyano halısı aldım. Ayaklarını oynattıkça ses çıkarıyor, üstünde çıngıraklar ve ayna var ona bakıp oyalanıyor baya. Manuel ana kucağında durmayı seviyor hareket ettikçe sallanıyor
M
Merve
19 Ağustos 2025 16:07
Ben de sizin gibi hep arayış içindeydim hala öyleyim yalan söyleyemem 5.ayı bitti kızımın. Fakat yapılacaklar çok kısıtlı kalıyor. Yapılan etkinlikleri görünce hep kendimi eksik hissettim ben hiçbir şey yapmıyormuşum gibi geliyordu ama elimden gelen herşeyi yapıyormuşum sonradan anladım. Kucağımda bol bol gezdiriyorum kanguruyla dışarı çıkarıyorum evde yatakta oynaşıyorum bol bol konuşup güldürüyorum ayna evet çok güzel oluyor zaman geçiriyorlar hem de kendilerine bakmak çok ilginç oluyoronlar için bence bu tarz doğal şeyler çok daha yararlı faydalı en azından bizim için bu şekilde oldu.
C
Ceren E.
20 Ağustos 2025 07:02
Özellikle sosyal medyada gezincd insan kendini çok yetersiz hissediyor. Çocukla 7/24 ilgilenen annelerden biri olarak bir süre sonra enerjim bitiyor ve suçluluk duygusu hissediyorum…